| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba benim serverimda bir radyo var radyo kurulumunu sorunsu yapabiliyorum fakat ikinci bir rdayoyu kurmak icin hangi yöntemi uygulamaliyim ? SAYGILARIMLA
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
tek yapilmasi gereken portu degistirmektir. örnegin radyomuz 8050 portunda ise diger radyoyu 8055 portuna kurariz.kurulumda hic bir degisiklik yok.sadece portu degistirip ayni kurulumu uygulayacaksiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
ayni islemleri tek tek uygulayim sadece portumu degisecegiz yani bu sefer örnegin reboot attim radyolarin hangi komutla icine gircem acacam.suan tek radyom var ve; PHP Code:
|
| ||||
| ||||
|
mesela 2 domainimiz var. elma.com ile karpuz.com elma.com altina kurduk ilk radyomuzu yani /home/elmacom/shoutcast-1-9-5-linux-glibc6 dizini bu olacak tabiki digerini kurunca da /home/karpuzcom/shoutcast-1-9-5-linux-glibc6 olacak. eger ana dizine kurduysaniz diger radyoyu kurarken shoutcast-1-9-5-linux-glibc6 adli dosyanin adini degistirinki üst üste yazmasin
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
anladim tesekkür ederim.
|
| ||||
| ||||
|
Aslinda oyle bir sisteme gerek yok shoutcast-1-9-5-linux-glibc6 sc_serv.confu nu bilgisayarina indir ve ikinci bir port ve sifre ver sc_serv.conf yerine ismini deneme.conf yap ve tekrardan ftpdeki dizinin shoutcast-1-9-5-linux-glibc6 a sshden gir shoutcast-1-9-5-linux-glibc6 radyo calistirmak icin ./sc_serv diordun o ilk yayinin bunun icinde ./sc_serv deneme.conf yap ikinci yayinin hazirdir daha basit oldugu icin söyledim normalde sorun halledilmis ama |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |