| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| yeni hosting acarken ftp hesabi?
selamlar. yeni hosting acarken mesela cok basit bi hesap aciyoruz.ve kullanici kontrol paneline girmeyecek sadece ftp kullanacak.böyle bir hesap icin ve kullanicinin diger dosyalarini yanlislikla silmesini engellemek icin hesabin :2082 ile girecegi hem de ftp ile baglanabildigi sifre ve kullanici adindan baska yalnizca pblic_html klasörüne girme izni olan ayri bir ftp hesabi acip kullanmasina izin vermek daha mantikli degil mi??? |
|
| ||||
| ||||
|
Olusturdugun hesabin bilgilerini son kullanciya vermezsiniz.cPanele kendiniz girerek Ftp Manager->FTP Accounts->Add FTP Account bolumunden yeni bir ftp hesabi olusturup Directory dizini public_html olarak belirleyip olusturdugunuz ftp bilgilerini musterinize verirsiniz ayniya varir sanirim ?
|
|
| ||||
| ||||
|
tam olarak yapmak istedigim bu zaten.bu gün düsünürken aklima geldi söylediginiz o yüzden actim konuyu.madem hic girmeyecek panel sifreleri vs. vermeye gerek yok+ yanlislikla dosya silmesin diyerek.demek istedigim mantikli mi bu karar?yani bi sorun olmaz herhalde hem müsteri, güvenlik acisindan hem de kazara bi sey silinmesini önlemek icin.bence iyi bi yaklasim.onu merak etmistim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Panelle isi yoksa ve yanlislikla sistem dosyalarini silmesini istemiyorsaniz yukarida anlattigim yontem sizin icin ideal.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |