| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Ssh den FTP ye Baglanma ?
selam arkadaslar bu konularda acemiyim biraz arastirdim pek bulamadim. ssh den Serverimde Bulunan Bir Domainin Ftpsine Baglanmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
bu sekilde.. |
|
| ||||
| ||||
|
ordaki dosyalari nasil listeliyebiliriz?
|
|
| ||||
| ||||
|
ls -al Saygilar. |
|
| |||
| |||
| ftp ye girdik peki /root klasörüne aldiigm yedeklerim.psa dosyasini nasil cekerim get yedekler.psa dedigimde olmuyorda |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
mv /root/yedekler.psa /var/www/vhosts/siteadi.com/httpdocs komutunu kendinize göre düzenleyerek sitenizin httpdocs alanina tasiyabilirsiniz. (Tasimak icin komutun basi mv, kopyalamak icin ise cp olacak) Not : .psa uzantisini görünce plesk panel kullandiginizi var sayarak yolu plesk panele göre yazdim.
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
|
| |||
| |||
|
kendi alaniniza tasidiginizda da bu sefer izin problemi yasayabilirsiniz. en güzeli; ssh secure shell'in file manager i kullanabilirsiniz. yada winscp. Last edited by Cedric; 15.02.09 at 02:37. |
|
| ||||
| ||||
|
izin sorunu yasamamak icin, almis oldugunuz dosya ise o dosyanin bulundugu klasörde chown -R kullaniciadi:kullaniciadi dosyaadi.uzanti eger klasör ise o klasörden bir üst dizine cikarak chown -R kullaniciadi:kullaniciadi klasör/ yazarsaniz ftp den izin sorunu olmadan islem yapabilirsiniz.. kullaniciadi yazan yerlere hangi hosting hesabindaysaniz o hosting hesabin Kullanici adini yaziniz.
__________________ RizeHostinG Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri ![]() "Yardim Almak icin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz" desemde, israrla ekleyip destek almak isteyenlere forum harici yardim/destek ücret ile verilmektedir. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |