| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Ben whm den hesap aciyorum reseller ama ornek 236 ip verdim baska bi hesap actigim ozaman 236 ip veremiyorum o hesap neden olabilir ip kisitlamasimi var yoksa benmi yapamadim ayarlarindami sorun var yardimci olursaniz cok sevinirim ![]() Kafayi yicem bu whm panelden |
|
| ||||
| ||||
|
2 ip adresiniz var sanirim sadece.Bunun icin yeni hesap acmadan once tum ip adreslerini ana ip ye gecirin ondan sonra hesap acin.
|
|
| ||||
| ||||
| WHM de root olarak hesap acarken sadece ana ip niz paylasimlidir. Ana ip haricinde baska bir ip de 1 ve daha fazla site host etmek icin hesap acmadan önce ana ip nizi degistirip hesabi acacaginiz ip yapmalisiniz. Ana ip yi degistirmek icin Basic cPanel/WHM Setup / Main Shared Virtual Host IP
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Diger ip leri nasil ana ip olarak göstercez. hocam anlatirsaniz cok sevinirim. |
|
| ||||
| ||||
|
Sanirim Tickhi diger domainleri ana ipye gecirin demek istedi yada yanlis yorumladim |
|
| |||
| |||
|
İns Tickhi dedigi gibidir |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
![]() |
| Thread Tools | |