| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| elimdeki sunucu kiralik - amd 3500,2 gb ram,4mbit paylasimsiz
İyi calismalar kolay gelsin. Sunucu ozellikleri, AMD 3500 2 GB DDRAM 160 GB DİSK 4mbit paylasimsiz baglanti Bu sunucuyu 2 aydir kullaniyorum. Herhangi bir sorunu problemi yoktur. Şuan cpanel yuklu Yeni musteriler geldikce sunucunun yetmedigi fark ettim bu yuzden baskasina devretmek istiyorum. ve kendi topladigim kasayi gondere cem. Sunucu faturasi her ayin 26 ‘sinda olusuyor ve sunucunun aylik ucreti 120 ytl’dir Şuan 7 Haziran 19 gun var. Ve suan 100 ytl’ye devir etmeyi dusunuyorum. Sunucu Turkiye lakosyon Turkiye sunucu ‘de barinmaktadir. |
|
| ||||
| ||||
|
Turkiyesunucu.com da sanirim sunucun ? Hic sevmem orasini cok hosting musterisi sikayetle geldi ordan bana.
|
|
| |||
| |||
|
evet sunucum turkiye sunucu'da gayet iyi insanlar. odeme konularinda cok yardimci oluyorlar. |
|
| |||
| |||
|
turkiyesunucu gayet iyi hizda olsun kalitede olsun destekde olsun yanlizca gecen 2 ay icerisinde dcyde calisma oldu kapasite arttirmak icin bu donem icinde bazi kesintiler vs. olmusdur ancak turkiyesunucu dcyede gittim gordum gayet iyi hizmet ve kalite konusunda elbette her dc de olucakdir boyle calismalar vs ancak surekliligi onemli Calismadan sadecede duyumlarla karalama durumuna donuyor konu magduriyet olmadigi surece firma hakkinda bence hicede sevmem orasini demek bence yanlis ayrica orayala bir ilgim yok ama bu mesaji okuyan insanlar yanlis dusunucekdir firma hakkinda sikayet gelmis olabilir aciklamasini yaptim yukarda ama insanlarin her dediginede inanmak biraz sacma |
|
| |||
| |||
|
Bu guzel yorumun icin tesekkur ederim bende yazmayi dusunuyorum senin yazdigin baya iyi oldu.
|
|
| ||||
| ||||
|
4MBit Paylasimsiz hat + cPanel = 120 Lira Mumkun degil bu fiyat
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
cpanel dahil degil hocam cpanel icin + 45 ytl total 165 isterseniz plesk yuklersiniz veri merkezi plesk'i ucretsiz karsiliyor. 120 ytl odersiniz. |
|
| |||
| |||
|
Ayrica sunuda eklemek istiyorum. 5 gb ftp yedek alani ucretsiz verilmektedir. gunluk olarak yedeklerinizi alabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
|
ekledim
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |