| |||||||
![]() |
| | LinkBack (10) | Thread Tools | Display Modes |
| ||||
| ||||
| ioncube kurulumu
Installing ionCube Loader ioncube kurulumu)komutlari yazalim wget http://downloads2.ioncube.com/loader_downloads/ioncube_loaders_lin_x86.tar.gz tar -zxvf ioncube_loaders_lin_x86.tar.gz cd ioncube simdi girdigimiz dizinde ioncube-install-assistant.php adli bir dosya var.onu sunucunumuzda bulunan ve aktif olan bir hesabin ana dizinine tasiyalim. cp ioncube-loader-helper.php /home/kullaniciadi/public_html (kullanici adi yazan yeri hesabin kullanici ismi ile degistirmeyi unutmayin.) simdi browser ile o sayfaya gidiniz http://www.domaininiz.com/ioncube-loader-helper.php Çikti soyle olacakdir Quote:
cd .. mv ioncube /usr/local Şimdi php.ini dosyamiza girip degistirmemiz gereken bir yer var. pico /usr/local/lib/php.ini ctrl + w komutuyla zend_extension i aratalim ctrl + w: zend_extension su satiri hemen alta ekleyelim zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.3.so kayit edelim ve cikalim ctrl + X sonra Y ve enter Apache yi tekrar baslatalim /etc/init.d/httpd restart
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba vermis oldugun bilgi cok guzel hic bilmeyen bile rahatca yapyor yalniz wget ile cektigimiz dosyanin icinden ioncube-install-assistant.php bu cikmiyor dolayisiyla kurulum yapamiyoruz.
|
|
| ||||
| ||||
|
duzelttim.kurulumu tekrar dener misiniz ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
kurulumu tekrar okursaniz sevinirim.
|
| |||
| |||
|
Arkadasim Güzel Anlatmissin Saol Ama Ben zend_axtension yazdigin yaziyi ctrl+w ile arattigimda not found cikiyor Yardimci Olursan Bu Konuda Sevinirim |
|
| |||
| |||
|
Galiba Zend Kurulmasi Gerekmis Zend Kurdum Sonra Gösterdigin Gibi Kurulumu Tamamladim Ama Önceden Script Actigimda ioncube isteyen simdi ise The encoded file /home/kullaniciadi/public_html/cscard/index.php has expired. Yazisini Yaziyor Script Saglam Script de Cscart E-ticaret Sistemi + Bide Bilginiz Varsa Yardimci Olursaniz Sevinirim http://site_adina_tikladigimda/ioncu...der-helper.php Code: An ionCube Loader file is required by PHP to read files encoded with the ionCube Encoder. This page will determine how you can install Loaders on this particular server. The loading of ionCube encoded files is not currently working correctly on this server. If you have permission to edit the php.ini configuration file for this server, please follow the php.ini installation instructions. If you do not access to the php.ini file, please follow the run-time loading installation instructions. Please read the online documentation, or review the file readme.txt enclosed with the Loader bundle, for more help with Loader installation. Code: Run-Time Loading Installation Instructions Testing Server Results An ionCube Loader is already installed and run-time loading is unnecessary. Encoded files should load without problems. Instructions If you have problems running encoded files, make sure that you select binary mode if using FTP. If unpacking files with WinZIP you must also disable the 'TAR Smart CR/LF conversion' feature. |
|
| |||
| |||
|
Bu Yazdigim cikiyor Bilgisi Olan Varsa Sevirinim |
|
| |||
| |||
|
nedir bu ioncube
|
|
| |||
| |||
|
Site cok güzel gayet icerikli olmasi gereken ve yavasca büyüyen bir site yanilmiyorsam. Ancak bazi bilgiler temelden verilmiyor öyle yapilsa daha güzl olur. Ben araniza yeni katildim ve yeni VPS aldim. Basta dediginiz yere nereden girecegim - Kodlari nereye yazmam gerekiyor ? php.ini dosyasina whm den nereden ulasabilirim ? Zend icin ssh den giris yapin demis whm de ben bu tür ayarlari göremedim. Ms-Dos dan baglanilacaksa nasil yapariz ? Web üzerinden gireceksek o sekilde dememissiniz ama deniyorum belkide öyledir ![]() ioncube icin windows kurulumu vardi indirdim fakat FTP 22 porttan secure shell ayarindan giris yapiyor. Bu da o installer da mevcut degil ve baglanamiyorum. Gerci su anda zend de kurulu degil sanirim baglantilari var ama bazi bilgi eksikliklerim var bu bilgileri de paylasirsaniz cok iyi olur. Sanirim sadece orta düzey WHM'cilere destek vermiyorsunuz, Acemilere de yer var |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |