| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Sizce Bu sunucu ne kadar bir yogunlugu kaldirabilir
Merhalar TIKLAYINIZ Netdrekt de bulunan bir makinamiz var 6 tane vbulletin sitemiz var 40 a yakin da domain drect admin panel kullaniyoruz fakat load orani ve sitelerde yavaslama oluyor Sizce bu makine daha fazlasini kaldiramaz mi ? Load 25 i gecince kili kipirdamiyor load sebebi makina olabilirmi yani ayni anda 400-500 kisi online oldumu sunucu toplaminda kilitleniyor Porblem makinadami sizce yoksa ayarlarindami ? |
|
| |||
| |||
|
Load normalde 1-2 arasi olmalidir, 25 load ne demek yahu ![]() bence sen bu makinayi kaldir cöpe at 400-500 kiside böyle oluyorsa
__________________ |
|
| ||||
| ||||
|
Load 25de siteler aciliyorsa iyi valla ![]() Load1-2 olmalidir en fazla 3. Bu özellikte makinada ben 5-6k'lik wordpress eklentisiz siteyi bile barindaramadim sen iyi barindiriyorsun helal valla |
|
| |||
| |||
|
512 Mb Ram, 6 tane Vbulletin icin cok düsük diye düsünüyorum.
|
|
| |||
| |||
|
bu makineyi iyi yipratiyoruz ozaman 6k hiti sadece 1 site yapiyor saten digerleri okadar büyük olmasada en düsük Benim seym toplamda günde 15 k bit hiti var toplamda Makine yetersiz geliyor demekki dediklerinize göre
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |