| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| apache ile sundugum dosyayi sifreleme
Arkadaslar ben bir vpsden film vs vermek istiyorum. ama her film icin farkli bir sifre olmasinida istiyorum .yada sinan abinin yaptigi gibi sadece kendi sitesinde calisan türdende olabilir. ![]() Yardim ederseniz sevinirim. Biraz acil. Bu arada vps windows ve hicbir panel yok ama plesk yüklenebilir. |
|
| ||||
| ||||
|
Yardim arkadaslar cok önemli |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Plesk yüklersen webdirectories bölümünden sifreli klasör ekleyebilirsin. Plesk yüklemezsen dosyaya hic bi yetki vermezsen administrator kullanici adi sifresiyle indirebilirsin, ama tabi herkeze administrator sifreni verirmisin bilmem. IIS olsa directory security aldindan yapabilirsin ama windows üzerinden apache kosturmadigim icin bilemeyecegim. Tabi bide herdosya icin ayri sifre cok özel bi talep gibi, baya bi ugrasman lazim bulmak icin. Saygilar. |
|
| ||||
| ||||
|
plesk yüklesem. birden fazla sifre veremezmiyim? |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Bildigim bi yöntemi yok daha dogrusu basima hic gelmedi. Ama aklima söyle bi yöntem geldi bildigim kadariyla sabit bi url icin herseferinde degisik url ler üreten kompanentler var. Örnegin c:\inetpub\vhosts\abc.com\httpdocs\abc.jpeg diye linki veriyorsun kullanici indirebastiginda herseferinde farkli bir link cikip download yapiliyor. Yada bu pek isime yaramaz dersen, biraz kasip her film icin ayri ayri klasör olusturup herklasörede wbdirectories den ayri ayri sifre verebilirsin. Saygilar. |
|
| ||||
| ||||
|
ilk dedigin güzel fikir.
|
|
| ||||
| ||||
|
Hmm hangi yaptigim acik konusursan yardimci olurum
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
teklinkfilm.com da vardiya mesela sadece teklinkfilm.com üzerinden tiklayinca linkler calisiyor onu demek istiyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Ona hotlink protection denilmekte, dosya türlerini vs belirtiyorsunuz linkler bilinse dahi sadece sizin sitenizde acilabiliniyor. Saygilar. |
|
| ||||
| ||||
|
evet .htaccess ile yapmistim ama windows IIS ile .htaccess calismiyor. Eger panelin yoksa yapma yolunu bilmiyorum windowsta..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |