| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Stesbit Saldiri Yapan IP adresi nereye saldiri yapiyor?
Merhaba; Tamamen tesadüfen yazilan bir program :p abacus ile konusurken düsündüm ve yazdim ancak denemeler yapmamiz gerekiyor Kurulum: wget http://ni.net.tr/osman/stespit/install.sh sh install.sh Kurduktan sonra örnek saldiri alan ip adresini netstat -nap ve parametreleri ile bulup programa yaziyoruz sshd da sadece stespit yaziyoruz Ardindan IP adresini giriyoruz.. Sorunlari buradan yazarsaniz sevinirim.. Görüslerinizide bekliyorum
__________________ Netinternet'i sosyal paylaşım ağlarından takip edin kampanyalardan ilk haberi siz alın!! Facebook | twitter | friendfeed Last edited by Ni-Osman; 26.06.08 at 10:07. |
|
| |||
| |||
|
Stespit v0.9 Dosya indiriliyor.........TAMAM Yukleme Tamamlandi. Kullanabilmek icin konsolda stespit yazmaniz yeterlidir. Soru ve onerileriniz icin osman@ni.net.tr root@server [~]# stespit -bash: /usr/local/sbin/stespit: cannot execute binary file cikti hocam.. |
|
| |||
| |||
|
Ücretli sürüm he |
|
| ||||
| ||||
| O kismi yapamadigim icin (yapardim ama cok zaman ister) bende öyle yazdim caktirma ![]() 4-5 tane daha programcik yaptim güzel seyler var bir tanesi bir siteye gelen tüm istekleri banliyor sunucudan bir digeri hangi sitenin nekadar cpu harcadigini gercekten gösteriyor hikayeden degil.. bir digeride süpriz olsun otomatik kurulum seysi
__________________ Netinternet'i sosyal paylaşım ağlarından takip edin kampanyalardan ilk haberi siz alın!! Facebook | twitter | friendfeed |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
__________________ Netinternet'i sosyal paylaşım ağlarından takip edin kampanyalardan ilk haberi siz alın!! Facebook | twitter | friendfeed |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
Melesef benim sunucumda da calismadi.
|
|
| |||
| |||
|
Bende calisti muhahaha
|
|
| ||||
| ||||
|
Size bir Update cikartacagim arkadaslar
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |