| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Türk Telekom Bu Aralar Önüne Gelen Siteyi Kapatiyor. ![]() Bos Acilis Sayfasi Olan about:blank ‘i Bile Kapatmislar |
|
| |||
| |||
|
Ben bugün modemimin giris portu olan; 192.168.1.1 ip adresine girdigimde ayni uyariyla karsilastim. ![]() sasmak lazim benim modemden ne istediniz |
|
| ||||
| ||||
|
Ben ilk basta bunu fotoshop sandim yani sirf geyik olsun diye yazildigini düsünmüstüm, bi müsterim bu gün ayni sikayetle geldi. Sanirim ipleri banlamak gibi biseye giristiler. Saygilar.
__________________ Bir kisinin ki yardimcisi Allah ola, Var kiyas eyle ol ne sah ola!. |
|
| ||||
| ||||
|
Yuuuh nasil yani gercekmiymis bu?? ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
cok garip Birde adsense reklamlari ekleselermis |
|
| ||||
| ||||
|
hocam oha desem ayip olur mu ![]() harbi mi. |
|
| |||
| |||
|
bu sayfaya bile |
|
| |||
| |||
|
Türktelekomun yeni bombasi su ![]() gercekten domain yasakladiklari sitelerde PHP Code: PHP Code: artik ne yapcaklarini sasirdilar |
|
| |||
| |||
|
bu site kapalarinin yarisi hiyar'ul ibn-ül yahya'nin isidir. nami diger deli adnan . Bu cemaat kendi zevklerine göre site kapatiyor. Bazen bu ülkede yasamaktan utaniyorum.
__________________ |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |