| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| WHMCS Tasarim ?
Merhaba arkadaslar.. WHMCS tasarimi yaptirmak istiyoruz. Daha önce WHMCS tasarimi yapmis ve referans gösterebilecek arkadaslar tercih sebebidir. Toplam tutarin yarisi is basinda, diger yarisi is bitimindedir. Ödeme : ING Bank | Akbank | Garanti Cep Bank | Garanti Bütce ile alakali sorularinizi P.M yolu ile sorunuz. Serdar ARSLAN. |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Expobilisim tavsiye ederim kendisi tasarim yapiyor. msn@expobilisim.com eklersen Yardimci olurlar. Saygilarimla |
|
| |||
| |||
|
iyi güzel fakat sitesinde herhangi bir iletisim uzantisi göremedim. Referanslarini göremedim + siteleri de normal whmcs template'i. Kötülemiyorum yanlis anlasilmasin ama fikir sahibi olmak icin yeterli degil. Kendisi gelip referanslarini verse daha iyi olur sanirim. Bir de Jettasarim nickli bir arkadas gördüm ona p.m ile ulastim. Bir an önce yapmak istiyoruz bu yüzden bu isi yapan ve belirttigim sartlarda problem yasatmayacak arkadaslardan biriyle bir an önce anlassak fena olmayacak. |
|
| ||||
| ||||
|
Jettasarim in cizgileri hos. Kendisi whmcs temasi yapiyor mu bilmiyorum ama hatlari cok zarif.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Bir de görüsebilsek, denk gelse..
|
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Beyfendi ile telefonda görüstük zaman konusunda sikintilari varmis o konuyuda halletmek icin kendi aramizda bir kararlastirip tekrar kendisine dönüs yapacagiz.
__________________ Shift Tasarim - WebTasarim ve Internet Hizmetleri www.shift.com.tr - www.shifttasarim.com +90 252 613 28 24 - Msn / Mail bilgi@shift.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
emre cizgi hat düzgün derken vücut hatlarinda mi bahsediyorlar |
|
| |||
| |||
| Expo Biliºim İnternet Hizmetleri | Dedicated | VPS | Reseller | Domain | Web Hosting | Radyo Hosting | Web Tasarim | WHMCS Tasarim | AWBS Tasarim ana sayfada 3 tane yol yaziyor ![]() msn@expobilisim.com 0533 363 77 70 WHMCS 'ye entegre de ederiz , sorun degil. |
|
| ||||
| ||||
|
@nbbh referansiniz var mi acaba? |
|
| |||
| |||
|
whmcs ve diger hazir sistemlere en kaliteli sekilde theme hazirlayabiliriz. Örnek 1 www.erciyesbilisim.com Örnek 2 www.axsoy.com AXSOY Bilisim Msn info@axsoy.com |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |