| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| CentOS 5.2 Server Kurulumu Hata
Arkadaslar centos 5.2 yi kurup web server olarak kullanamak amacim benim sorunum centos 5.2 yi ilk denememde kurmayi basardim fakat plesk i kurmaya kalktigimda hata aliyorum bir kac forumda daha arastirdim herkes farkli farkli seyler yazmis centos 5.2 yi kurarken serv er seceneklerinden hangilerini kurmam lazim hata almama icin hatayi yazamiyorum kusura bakmayin hatanin ne oldugunu ögrenenmem icin ntekrar centos kurmam gerekli kisacasi plesk 8.6 kontrol paneli icin centos u kurarken yapacagimiz yapilandirma ne olmalidir? Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkürlerimis sunuyorum. iyi calismalar Saygilarimla. |
|
| |||
| |||
|
Centos'a hicbir paket eklemeden direk kurulum yapin. Zaten Plesk'i kurarken icinde her türlü yazilim geliyor.
|
|
| |||
| |||
|
Öncelikle haritSu hocam tesekkürler dedigini yaptim fakat bu sefer bind ile ilgili bir hata aldim ayrica centos u kurunca en son yapilandirma hangi servislerin calisip calismayacagi ayarlaniyor onlardan neler yapmaliyim?
|
|
| |||
| |||
|
Zaten konulari takip ediyoruz, tekrar özel mesaj atmana gerek yok... -- Eger aldigin hatayi buraya yazarsan yardimci olabiliriz. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |