| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Dns Server sorun ?
Şimdi Ubuntu uzerine kurulu vhcs panelde dns olusturma filan yok. nerde hata yapiyorum acaba ? Last edited by Onursal; 23.07.07 at 02:39. |
|
| ||||
| ||||
|
hata almamissin ama hata nerede ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
denemek istersen, Webmin kur ve onunla nameserverlari olusturduktan sonra sistemden kaldir :-) Yok olmaz bu sekilde yapacagim dersen yeniden yazarsan cozumu yazarim biraz uzun :-/ Bu arada o tarz sistemlerde internet ve ag ile alakali islemler baya kafa yorucu ve centOS kadar basit degil malesef.. Yeni 1 IP eklemek icin bile bazen conflardan satirlari kopyalayip paste edip editlemek gerekebiliyor :p
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
simdi ns6 ve ns5.netlojik.net name serverini dun bu ipe yonlendirmisim. hata olmasaydi browserden cagirinca acilmasi lazimdi ? ama acilmiyor :S ya simdi kendi sitem baska bir sunucuda bariniyor ama bu sunucuda benim aslinda sadece manuel dns olusturup yonlendirdim. sunucudan tanitmaya calisiyorum. normalde calismasi lazim degilmi.? Sinan zaten adim adim yazmisim yaptigim tum islemleri daha ne yazayim |
|
| ||||
| ||||
|
yok yani webminle yapmak istemiyorum yazabilirsin onu demek istedim :p o dedigin gibi otomatik yonlenme plesk'te oluyor sadece diye biliyorum ben ama yanlis biliyor olabilirim plesk ile limoniyiz :p
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
bir kere ben ubuntuyu sevmiyorum. git ne halin varsa gor
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
De bilmiyorum kafama bisey yatmadi ![]() dns haric hersey sorunsuz aslinda. herseyden iki tane var bir vhcs icinde birde normal her sunucda olmasi gerektigi yerde. kafam iyice karisti root@sd-11254:~# locate netlojik.net.db /etc/vhcs2/bind/working/netlojik.net.db /var/cache/bind/netlojik.net.db root@sd-11254:~# |
|
| ||||
| ||||
|
hehe hala WebMin ile deneyecem veya denemeyecem demedigine gore ihtiyacin yok sanirim bana neyse az gezmeye cikiyorum canim sikildi geri geldigimde satilmamis ulke topragi bulursam gorusuruz umarim :'(
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |