| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Plesk Linux Kurulumu Hata
Plesk autoinstaller. Arkadaslar plesk kurulumunda: The following could cause the installation failure: 1)Packages "glibc-2.5-18.el5_1.1.i686" and "glibc-2.5-24.i686" cannot be installed at the same time because of the conflict on the file "/etc/ld.so.cache" 2)Packages "glibc-2.5-18.el5_1.1.i386" and "glibc-2.5-24.i686" cannot be installed at the same time because of the conflict on the file "/etc/ld.so.cache" 3)Packages "glibc-2.5-18.el5_1.1.i686" and "glibc-2.5-24.i686" cannot be installed at the same time because of the conflict on the file "/etc/ld.so.cache" 4)Packages "glibc-2.5-18.el5_1.1.i386" and "glibc-2.5-24.i686" cannot be installed at the same time because of the conflict on the file "/etc/ld.so.cache" bu hatayi veriyordu bende paketsiz sade plesk yüklemesi yapmistim daha sonrasinda auto installerden yüklerim diye düsünmüstüm diger paketleri bu sefer auto installeri bana mail iletigi hata mesaji bu plesk paketlerini nasil yükleyebilirim yardimlarinizi bekliyorum. |
|
| |||
| |||
|
glibc paketini kurabilir misiniz?
|
|
| ||||
| ||||
|
hayir burda baska bir durum var, burdaki durum daha cok glib sürüm cakismasindan kaynaklaniyor. hatada söyle diyor; glibc-2.5-18.el5_1.1.i686" and "glibc-2.5-24.i686" yani bu ikisi ayni anda kurulamiyor diyor muhtemel olarak bu makinada zaten bir glib sürümü kurulu bu sebeple pleskte bir sürüm kurmaya calisiyor ve sürüm uyumsuzlugu meydana geliyor. Saygilar.
__________________ Bir kisinin ki yardimcisi Allah ola, Var kiyas eyle ol ne sah ola!. |
|
| |||
| |||
|
arkadaslar yardimlariniz icin cok tesekkür ediyorum fakat glibc i ne kurmasini nede silmesini biliyorum desem nasil silecegim konusunda bilgi verirseniz sewinirim. yardimlariniz icin cok tesekkürler... |
|
| |||
| |||
|
Bence glibc'yi silip plesk kurmayi tekrar deneyin. Eger olmassa tekrar glibc paketini kurmayi deneyin!
|
|
| ||||
| ||||
|
isletim sisteminiz nedir? Saygilar.
__________________ Bir kisinin ki yardimcisi Allah ola, Var kiyas eyle ol ne sah ola!. |
|
| |||
| |||
|
sewgil baracuda isletim sistemim centos 5.2 yardimlariniz icin hepinize sonsuz tesekkürler arkadaslar...
|
|
| ||||
| ||||
|
selam yum remove glibc-2.5-18.el5_1.1.i686 yada yum remove glibc-2.5-24.i686 deneyin. Ardindan bence hic bir glibc paketi yüklemeden pleski yüklemeye calisin sanirim bu paketi plesk kendisi yükleyecektir. Ayni zamanda pleskin centos icin uygun versiyonunu yüklemeye calistiginizdan emin olunuz. Saygilar.
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |