| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Resellerden Vps ye whm to whm Yapacak
Merhaba arkadaslar. Halihazirda kullandigim reseller hesabinin barindigi server kapanacak.Nedenini bilmiyorum ama sahibi kendinize yeni bir yer bulun kapatacam dedi. Ben daha önceden deneme amacli ve ögrenme amacli vps almistim.Vps yeterli kapasitede.Ve resel hesabindaki siteleri buraya tasimam gerek en kisa zamanda. Ama tasima islemini bilmedigimden yapacak birini ariyorum. islem dilerseniz ücretli olacaktir.Ücreti aramizda konusup anlasiriz. Reseller hesabinin bilgileri : WHM 11.23.2 cPanel 11.23.4-R26138 CENTOS Enterprise 4.6 i686 on standard - WHM X v3.1.0 Vps hesabinin bilgileri: WHM 11.23.2 cPanel 11.23.4-R26138 CENTOS Enterprise 4.6 i686 on vmware - WHM X v3.1.0 Resel hesabinda 29 hesap barinmakta ve 2522mb yer kaplamaktadir. Resel hesabinda ssh yetkim yok normal olarak vpsde mevcuttur gerekirse. Bu islemi kisa zaman icinde gerceklestirmemiz gerektiginden güvenilir saglam kisiler gerekmektedir. Bana pm yoluyla yada destek@hemenhost.com adresinden yada msn: taha_erakay_2@hotmail.com adresinden ulasiniz lütfen. |
|
| ||||
| ||||
|
Forumda arastirirsaniz tasimayi bulabilirsiniz, kendiniz tasiyabilirsiniz. Ama ben ücretiyle yaptirmak istiyorum derseniz. P.M atarsaniz fiyat verebilirim size.
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Account sayisi ve kullandiginiz alanin toplam boyutunu pm. olarak atarsaniz ücretli olarak yardimci olabilirim. Veya forumda arastirarak ücretsiz yardim alabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Zaten konuda hepsi ayrintili yaziyor.Kac hesap oldugu,nekadar alan kapladigi vs... Quote:
Heriki arkadasta kaca yapacaginizi pm atarsaniz sevinirim. |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadasin yedekleri tasinmistir. Konu kitlenebilir.
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |