| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| 3gp video yayini nasil yaparim
selam merhaba arkadaslar. linux centos islemtim sistemine sahip whm cpanel kullanan bir serverim var bu serverdaki siteme .3gp formatinda bir video izeleme penceresi koymam gerekiyor. sservera herhangi bir bilesen yuklemelimiyim. neler yapmaliyim. 3gp formatli video lar yani cep video lari sitede calisirmi varmidir bir caresi. simdiden tesekkür ederim.
|
|
| |||
| |||
|
Bilesene gerek yok. MC Media Player : Free Flash Video and Multi-Media Players |
|
| |||
| |||
|
bunu bilginiz dahilindemi yazdiniz yoksa salladinizmi. siteme üye olan kisiler cep telefonlariyla cektikleri görüntüleri aktarabilmeliler. ayni izlesene.com gibi bisey diyorum ama 3gp formatinida oynatabilmeli. bunun icin bir yazilim veya bilesen varmis sanirim ama adini bilmiyorum bilen varsa adini yazsin lisansini alacagim. sahibinden.com da eklenebiliyor cep videosu. ayni onun gibi lazim. lütfen bilgisi olan kisiler yazsin. önemli bir proje.
|
|
| |||
| |||
| Sorunu ve sorununu mantikli anlattigin takdirde mantikli cevaplar alabilirsin. Bu siteye gelip giden herkes bu cümlenizden bir video(lar) oldugunu ve bunu sitenizde sadece yayinlamak istedigizini anlar. Olay eger izlesene.com gibi bir video sitesi acmaksa "BEN ViDEO YAYINLAMAK iciN BiR SiTE AcMAK iSTiYORUM" dersiniz. Böyle bir video sitesi acmak icin sunucunuzda FFmpeg, Mplayer, Lame, Ruby, Flvtool2 vb. eklentilere ihtiyac duyarsiniz. Ancak olay bunlarla bitmiyor. Site icerisinde yazilim kullanacaginiz icin Clip-Share, osTube, vShare, PhpMotion gibi uygulamalarida yüklemeniz gerekiyor. Benim bilgim bu kadar. Bu bilgileri bilgim dahilinde degil, sallayarak yaziyorum. Sabir tasirmamanizi tavsiye ederim. Saygilar. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Zaten var olan bir sitem var ve normal videolari yükleyip izleyebiliyoruz. benim istedigim su anda izleyebildigimiz 3 format disinda 3gp videolarida izleyebilecegimiz bir bileseni soruyorum. FFmpeg, Mplayer, Lame, Ruby, Flvtool2 bilesenlerinin 3gp ile alakasi oldugunu hic sanmiyorum dostum. o yüzden salladigin zaten belli oluyor. sen soruyu hala daha analayamamissin sanirim. diyorum ki 3GP ViDEOLARINI SiTEM ÜZERiNDE NASIL OYNATABiLiRiM, bileseni nedir? ne kurmam gerekiyor. sende bisey bildigini sanip normal video bilesenlerini listelemissin buraya. bilgin yoksa artik israr etme mesaj yazma konusunda. lütfen bilgisi olanlar cevap versin. bilesen hala araniyor sadece adi yeterlidir. |
|
| |||
| |||
|
Sinirlerime hakim olarak tekrar cevap yazmak istiyorum. 3gp formatindaki videolari sitende yayinlayamazsin! Sitende ancak Media Player uygulamasi icinde mpg, mp3, Flash Player icerisinde .flv yayinlayabilirsin. 3gp yayini yapabilmek icin o videolari kullanicinin bilgisayarinin algilayabilecegi bir formata dönüstürmen gerekiyor. Bunuda daha önceki mesajimda belirttigim gibi bir bilesen yöntemiyle gecerli video formatina dönüstürebilirsin. Daha nasil bir bilesen istiyorsun. Eger bir daha "salliyorsun" seklinde hitap edersen acik konusayim, bir daha cevap alamazsin. Saygili olman temennisiyle. Last edited by HalidAltuner; 26.08.08 at 20:25. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |