| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Harici cPanel Lisansi Satan Firma
Merhabalar, Cpanel Sitesi Disinda Harici olarak cPanel Lisansi satan firma var mi acaba 20 ila 35 Dolar arasi olsun max..dedicated alacagim yer 40 dolara veriyor.. |
|
| |||
| |||
| https://www.instantcpanellicense.com...der.php?step=2 ben bu siteden alcam dostum aylik 38 dolar baskada dogru düzgün biryer bulamadim |
|
| |||
| |||
| Quote:
Paylastigin icin tesekkür ederim..Buradan alinabilir evet ama Fiyat olarak daha uygun olani bulunabilir bence.Biraz daha arastiralim |
|
| |||
| |||
|
bulursan ve buraya yazarsan cok sevinirim hattim pazartesi baglaniyor 2 tanede makineyi hazirlayip kuracam cok calismamlazim cok :S
|
|
| |||
| |||
| Quote:
tabi hocam.daha ucuzunu bulursam aninda koyacagim Buraya.. |
|
| ||||
| ||||
|
Bulabileceginizi pek zannetmiyorum, daha ucuzu ancak anlasmali datacenterlarda vardir onlarda disariya satmazlar.
|
|
| |||
| |||
|
Ni-Osman o uygulamaya gecti diye biliyorum yanlis hatirlamiyorsam. Kendisi forumda üye pm atip sorabilirsin.
|
|
| ||||
| ||||
|
Buyrun Ni-Osman'in fiyatlari Panel Lisans - Siparis |
|
| ||||
| ||||
|
ortalama fiyati bu zaten daha asagisini bulabilecegini sanmiyorum bencede en iyisi https://www.instantcpanellicense.com/ ama eger daha ucuzunu bulursan bizimlede paylasirsan seviniriz... Hayirli calismalar |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |