| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Apache Update sorun var ? cPanel Update currently running cPanel Update (upcp) is currently running. Please wait for upcp to complete, or kill off all upcp processes and try again. iki gündür bunu diyor bazi sitelerinde resim uploadlari gd oldugundan calismiyor bazilarinin calisiyor. Girip aciyim dedim ama hep bu yazi var. Siteler birer birer gitti sonra geri geldi ama hala ayni yazi bu update yaptigi anlamina mi geliyor ne yapmamiz lazim ??? forumda buldum cpaneli yükselt demis birisi ama ssh de onu yazincada ayni cevabi verdi cPanel'i güncelleyin demek istiyor yanlis anlamadiysam.. /scripts/upcp --force cPanel Update (upcp) is already running. Please wait for the previous upcp to complete, or kill off all upcp processes and try again. You may wish to u se '--force' Last edited by canohosting; 17.09.08 at 09:47. |
|
| ||||
| ||||
|
muhtemelen upcp, yani kontrol panel update komutunuz takili kalmis gibi bisey olabilir makinanizi resetleyip, /scripts/upcp komutunu uygulatin. Saygilar.
__________________ Bir kisinin ki yardimcisi Allah ola, Var kiyas eyle ol ne sah ola!. |
|
| ||||
| ||||
|
sunucuya restar derken komplemi yoksa service httpd restart böylemi bunu yaptigimda File exists: Failed to create shared memory segment for backend 'XXGLOBAL' Warning: DocumentRoot [/home/xxxx/public_html] does not exist gibi bir hata veriyor yani yapmiyor acaba hala update devam mi ediyor 3 gün oldu ama dün siteler birer birer gidip geri geldi yani islem yapiyor gibi |
|
| ||||
| ||||
| cPanel Update (upcp) Is Already Running Problem My Digital Life böyle bir yazi buldum ama kill olayini yapamadim anlayan varmi |
|
| |||
| |||
|
Merhaba, Önce makinayi reboot/scripts/upcp --force Sorun olursa buraya yazin. |
|
| ||||
| ||||
|
ama sanki islem yapiyor gibi hala bu seferde bazi müsterilerin email kutulari dolu oldugu halde bos görünüyor kapatmak sorun yaratirmi? tekrar baslamazsa böyle kalirsa gibi ?? yeni email acmaya calisiyorum cpanelden bu hatayi veriyor The e-mail account deneme@xxxx.net with the login Write Failed: Disk Quota Exceeded and password xxxxx with a quota of 10 Megabytes was successfully created. sadece bu kullanici olusuyor hak falan var hersey tamam ama acmiyor |
|
| ||||
| ||||
|
3-4 gündür upcp calisiyorsa muhtemelen zaten bir sorun söz konusudur. KApatmak bir sorun olustururmu demenizden, gittigi yere kadar gitsin der gibi bir mantik sezinliyorum. Bence yeniden baslatip, eger bir sorun varsa bu sefer sorunlu üniteyi düzeltmeyi denemenizi öneririm. Ancak yinede sonucta sizin makinaniz beklemekte bir secenek Saygilar.
__________________ Bir kisinin ki yardimcisi Allah ola, Var kiyas eyle ol ne sah ola!. |
|
| ||||
| ||||
|
ben böyle uzun sürüyor diye düsünmüstüm o zaman restart dan baska cözüm yok
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |