| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Strato Datacenter
Arkadaslar gunler suren arastirmalardan sonra sonunda datacenter olarak STRATO`den aldim sunucuyu.Sunu soylemeliyim ki cok rahat gercekten ornek vermek gerekirse linux sunucu aldiniz. Secenekler: centOS 5 debian ubuntu openSuSe 10.3 var zaten ilk olarak sunucu acildiginda isletim sistemi kurulu degil ve siz ubuntu sectiniz install dediniz otomatik olarak kurulum gerceklesiyor sunucunuz 45 dakika civarinda hazir olmus oluyor.Ancak siz ubuntu`dan memnun kalmadiniz hemen kontrol panelden neuinstall bolumune geliyorsunuz ve centOS 5 isaretliyorsunuz ok diyorsunuz centOS 1 saat icinde hazir diger tum ilk baslangic ayarlariniza da musteri kontrol panelinden yapabiliyorsunuz benim gibi almanya da yasiyanlara tavsiye ederim.Almanya disi sunucu vermiyorlar maglesef.................Fiyatlar uygun ve limitsiz trafic |
|
| |||
| |||
|
Fiyatlarina baktimda gayet normal...
|
|
| |||
| |||
|
Strato ile ticaret yapmamanizi öneririm. iyi calismalar. |
|
| |||
| |||
| HatitSu bir öneride bulunmussun tesekkurler. Ancak biraz daha ayrintili girebilirmisin konuya eksileri nedir yani nelerle karsilasabiliriz.Daha aciklayici olursan cok memnun olurum bilgi ve deneyim kazanmak acisindan bana yarari olacaktir.Iyi calismalar................ |
|
| |||
| |||
|
Gectigimiz senelerde Strato ile baglantilar kesilmisti. Bu tabiiki bir defa olan ve daha sonra cözülen bir sorundu. Ancak sonrasinda Strato'yu kullanan arkadaslarimiz Strato ile Türkiye arasindaki hatlarin sorunlu oldugunu, zaman zaman hiz ve hat düsüsleri yasadiklarini söylediler. ilk baslarda inanmamistim, ancak daha sonra Almanyadaki bir arkadasim sayesinde oradan bir sunucu kiraladik, ayni sorunlari bende defalarca yasadim ![]() Ayrica sunucu IP'leri ile ilgili bir sorunu 2 hafta cözdüklerini hatirliyor gibiyim. |
|
| |||
| |||
|
ben strato ag bayisi olarak bir cok firmaya sunucu sagliyorum. Strato avrupanin en kaliteli veri merkezi olup sunucular teknik destek guvenlik ve sunucu kalitesi mükemmeldir. Netdrekt leaseweb rapid serverloft vb bir cok firma stratonun ceyregi kadar ne networka nede sisteme sahipler.Panellerinde sizin tahmin edemediginiz her türlü kolaylik mevcut. Adamlar gercekten islerini saglam yapiyorlar ve orda 20 üzeri sunucu bulundurmus biri olarak hic sikinti yasamadim. 10 + sunucudan sonra cok fazla imkanlar sagliyorlar. tr ye satisi olmadigi icin karalama ve vb kampayalar sürdürenler var ama stratoyu tanimadiklarini soyluyorum. Gecmis yillardaki hat sorunlari olmus olabilir ben 2008 den beri calisiyorum bir sorun görmedim. Uzun vadede bir is yüksek hat düsünüyorlar ise dünyada tek yer strato diyebilirim. strato 100 mbps unmetered verir hemde paylasimsiz olrak diger dc ler gibi kardesi msen cok kullandin al sana suspend demez )stratodan server kiralamak isteyen firma var ise görüselim. |
|
| ||||
| ||||
|
valla ben Strato bilmiyorum nasil bi firma oldukalrini. Ben Suan 1und1.de ile calisiyorum. Sunuculari cok guzel 1 senden beri kullaniyorum ne en ufak bir kesilme nede müsterilerden sunucu hakkinda bir sorun duymadim ama tek bir sorunum oluyor oda plesk lisans sorunu normalde her ay otomatik güncellenmesi gerek ama güncellemiyor. pleskten lisans bölümünden lisans update diyorum zaman doldu gibi sorunlar veriyor onun icin email veya tel aciyorum sorunu cözüyorlar Tavsiye ederim.. mesela bu ay Dedidated ve VPS lerde kampanya var Almayi düsünen arkadaslara yardimci olabilirim..
__________________ Öyle bir cagda yasiyoruzki bir önyargiyi yok etmek atomu parcalamaktan daha zor |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |