| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Adult Site icin VPS Ariyorum..[ ACiL ] Merhaba Arkadaslar, Asiri saldiri alan ve kapanma noktasi gelen aduLt video sitem icin VPS Ariyorum.. Tekil hiti 10 12 K'dir fakat 20 K cikmasi yakindir.. Özellikler ; 10 GB Alan ( 5 de olabilir) 250 GB trafik (ilerde yükseltilebilmeli ) 5 Email 5 MySQL Bu özellikler bana fazlasiyla yeter tek istegim Saldiri aldiginda kesinlikle teklememesi sorun vermemesi.. 20 30 K'da dayanmali.. Bu sekilde VPS kiralamak isteyen arkadaslar fiyat verirse cok sevinirim.. |
|
| |||
| |||
|
Hosting alimis gibi olmus Öncelikle hizmet verebilirim ancak saldiri aldigin icin firewall pakedide satin alman lazim sql vs bunlar sizin tercihiniz istediginiz kadar acabilirsiniz Güvenlik Pakediyle Beraber 130 YTL Aylik Fiyati destek@ttnetdc.com TTNETDC | Türkiye Telekom Data Center Türkiye Telekom Data Center | Bursa, Türk, Telekom, Hosting, Server, VPS, Alan Adi, Turk, Veri, Merkezi, Linux, Windosw, Turkiye, Kiralik,Kiralik, Destek, AWBS Tasarim, Web 224-3513122 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |