| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Görsel Putty! WinScp
Yahu forumda aradim ama göremedim, hayir hayir bilmiyor olamazsiniz! Putty'den biktiysaniz, buyrun bir de sunu deneyin. WinSCP :: Free SFTP and FTP client for Windows |
|
| |||
| |||
|
Öncelikle tesekkürler fakat biraz daha aciklamasini yaparsan daha iyi olucaktir..
|
|
| |||
| |||
|
Hum.. Sevgili Egebilisim, hani klasörden klasöre gitmek icin komut yazarizya. iste bu program ftp gibi isliyor. Gerekirse localine cekip dosyani upload ediyor. cok da popüler aslinda yurt disinda.
|
|
| |||
| |||
|
Aciklama icin tesekkürler
|
|
| ||||
| ||||
|
Winscp'i cogu kisi biliyordur forumda SSH ile pek bir alakasi yoktur. SFTP programidir.
|
|
| ||||
| ||||
| Ssh'in eline hicbiri su dökemez bence Ama winscp'de kullanisli bir programdir.
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
| ssh farkli is yapar winscp farkli is yapar. ssh ile serveri kontrol edersiniz. dosyalari kolay yoldan düzenlersiniz. winscp ile yedeklerinizi alirsiniz veya dosyayi indirip düzenleyip yeniden upload edersiniz. ( biraz ugrastirir ) ben yedek almak icin kullaniyorum. o yönden baya kaliteli bir program...
|
|
| |||
| |||
| SSH Secure Client ile de dosya transferi yapilabiliyor. RAMBilisim onu kastetti sanirim.
|
|
| ||||
| ||||
|
elma ile armut gibi birbirinden farkli programlar bunlar. Biri ftp sistemi ile calisir ve kolay yoldan dosya göndermeye vs yarar digeri ssh sunucu yönetmek icin console acar. Saygilar.
__________________ Bir kisinin ki yardimcisi Allah ola, Var kiyas eyle ol ne sah ola!. |
|
| ||||
| ||||
|
Ben gicik oluyorum cok yavas.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |