| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Lütfen yardim reseller server kimden alinmis
Lütfen yardim reseller server kimden alinmis. arkadaslar bir arkadasim bana bir yereden reseller server aldi ancak bana verdigi kullanici adi ve sifre ile detayli giris yapamiyorum yeri kimden aldigini nasil ögrene bilirim bana yardimci olurmusunuz arkadasda 15 gündür kayip resellerde hata var giris yapip düzelte miyorum sadece domain acip domainleri kontrol edebiliyorum. bana bir akil verin serveri bir ögrenirsem en azindan iletisim kurarim. |
|
| ||||
| ||||
| IP adresini yazar misin?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Ip Adres Sunucuyu buldum valla allah razi olsun yardimlarin icin buda bana ders olacak bir dahaki sefere kendi isimi kendim görücem buda bizim yeni olmamizda kaynaklanan acemiligimiz ders oldu yok onca insanda madur oldu canim cok sitkin yardimlarina cok tesekkr edrim dostum.
Last edited by cevlik; 03.08.07 at 23:15. |
|
| ||||
| ||||
|
sorun degil elbette her is gibi hosting isinede girerken dikkatli olmak lazim. zaten herkes ana karninda ogrenmiyor bu isi ama onemli olan ogrenirken cokta carpilmamak
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |