| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Plesk Panelde Cmhmod Ayarini 644 Yapma Merhaba arkadaslar benim sorunum plesk panelden dosyamin chmmod ayarini 644 yapamama, bunu bilen arkadaslarin yardimini bekliyorum, simdiden tesekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucu windows'mu ?
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ Professional IRC DNS Stuff |
|
| |||
| |||
| Özür Dilerim Onu Hic Akil Edemedim. Sunucum Windows Plesk Control Panel 8.6 ingilizce Olmasi Lazim. |
|
| ||||
| ||||
|
Anlatalim. Öncelikle Plesk Panelinize Giriyorsunuz. Daha sonra chmod ayarlarini yapmak istediginiz hesapa giriyorsunuz. daha sonra. Resimdeki Butona Basiyorsunuz. Karsimiza su sekilde Tablo Geliyor. Burda rw-r-r Gibi isaretlenen Yer chmod ayarlari. hangi dosyanin chmod ayarlarini yapmak istiyorsaniz onun larsisindaki rw-r olan butonlara tikliyorsunuz ve su sekilde bi tablo geliyor. Ayarlari Resimdeki Gibi Yaparsaniz istediginiz sonuca ulasirsiniz. hepsini tiklarsaniz 777 vermis olursunuz. NOT: Dünden Berli Makina ile ugrastigimdan uykusuzum pek detayli anlatamadim ama resimler var bakarak yapabilirsiniz. Resimleri Büyütmek icin üstüne tikliyabiilirsiniz. pekde iyi biyere upload edemedim Bu arada Mail onayinizi yapmayi unutmayin
__________________ Professional IRC DNS Stuff Last edited by KasperSky; 14.11.08 at 14:03. |
|
| |||
| |||
|
merhaba uzun bir zaman giremedim, upload edilen resimler silinmis sanirim. yanliz ufak bir sorunum var chmod ayarlarimi 777 yapmak istemiyorum ben. daha dogrusu onu yapmayi biliyorum benim tam olarak ögrenmek istedigim 644 - 640 yapmak. bunu nasil yapacagim konusunda bir bilgim yok. ayrica suanki serverimde yazma ve okuma izinleri dosyayi ftp'ye attigim andan itibaren otomatik bir sekilde verilmis oluyor. bunu nasil iptal edebilirim. mail onayi konusuna gelince nasil yapacagim konusunda bir fikrim yok. edit: mail onayi tamamdir. |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaslar Plesk Dosya izinlerini Acma Gosteriyoruz... ilk once Plesk Giriyosunuz ![]() Kullanici Adi ve Sifrenizi Girdikten Sonra Plesk Deskop'a Yonlenirsiniz... ![]() Buradan Anasayfa Secenegine Tiklayin ![]() anasayfadan Dosya Yonetimine tiklayarak Hostunuzun icinden Dosyalar Karsiniza Cikar ![]() Buradan Https Klasorune Girin Sitenizin Dosyalari Karsinizda ![]() Dosya ismi yazan yerin en sagindaki kilite tiklayin ![]() Ve Kirmizi Yerlere Tiklayin oradan izin ver Kutucugunu Isaretleyip tamama BAsin ![]() Alintidir.
__________________ Professional IRC DNS Stuff |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |