| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| awbs kurulumdan sonra sorun varr
merhaba arkadaslar ben yeni vps gectim vps linuc plesk panel awbs yi kurdum site aciliyordu hersey yerli yerinde calisiyordu. admine girdigimde /tools /includes /admin klasorlerine sifreleme isteniyordu bunu plesk panelden yaptim. sonra siteye girdim beyaz sayfa geldi. www.eylulhosting.com daha sonra sifreledigim 3 dosyayi geri sifrelerini kaldirdim tekrar girdim site gene beyaz sayfa sonra host domainini komple sildim yeniden hostu olusturdum awbs ftp ye attim yukleme islemine gectim hersey guzel gidiyor. ama enson admin bilgilerini sifrelerini girdikten sonra finis dedigimde http://www.eylulhosting.com/index.php?licupd=now sayfasinda kaliyor bem beyaz. olarak. sorunu cözemedim. ne yapabilirim acaba.??? |
|
| ||||
| ||||
| Vps'te curl fonksiyonu kurulu degil sanirim, curl ve curl ssl kurulumunu yapiniz.
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
| Quote:
ondan sonra temlli gitti iste. hostu sildim. yeniden olusturdum her seyi gene cikmiyor. awbs test asamasinda curl ve curl ssl sorunsuz yuklu gosteriyordu |
|
| ||||
| ||||
|
Hosting hesabini komple silip BINARY Modda FTP Commander ile tekrardan upload edip denermisiniz..
__________________ RizeHostinG Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri ![]() "Yardim Almak icin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz" desemde, israrla ekleyip destek almak isteyenlere forum harici yardim/destek ücret ile verilmektedir. |
|
| |||
| |||
| Denedim ama olmadi Quote:
iste klasorleri sifreleyince gitti |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadasin problemi icin bizzat kendim ftp ye dosyalari upload eddim. Kurulum mysql import vs. herhangi bir problem yoktu. pretest.php de gerekli hersey yerinde hatta exec. limitide 130 140 150 seklinde denedim degiskenlik yok curltest.php de de curl normal herhangi bir sorun yok. Ioncube olmasa idi hata verirdi ben yinede kontrol ettim versiyon uyusmazligi herhangi bir sey yok. Sorunun, tam emin olmamakla beraber sunucu kaynakli oldugunu düsünüyorum. Derin bi bakamadim eger zamani olan arkadaslar varsa onlardan rica edebilirsin yada buradan sana gerekli bilgileri verebilirler.
__________________ RizeHostinG Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri ![]() "Yardim Almak icin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz" desemde, israrla ekleyip destek almak isteyenlere forum harici yardim/destek ücret ile verilmektedir. |
|
| |||
| |||
|
tesekkurler Rizehosting ilgilenmen yeterli
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |