| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| BACKUP da hata verdi
Arkadaslar bir siteyi bir gün geri almaya kalkinca site hata verdi. Artik Domain ile FTP baglanti kuramiyor ve ayrica Netden cagirinca asayidaki görüntü cikiyor. 1 Hafta geriye almaya calistiyimda bu sefer server cöküyor.. Yani CPU asiri zorlaniyor.. Yardiminizi bekliyorum arkadaslar. Icerisinde Forum var kaybolmasini istemiyoruz. Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| CPU Nasil Yükseliyor Forum Büyükmü Okadar ? ilk aklima gelen chmod ayarlarindan olabilir 000 gibi mi kontrol ettinizmi ? .htaccess in icerisinde ek kodlar varmi ?
__________________ Professional IRC DNS Stuff |
|
| |||
| |||
| Quote:
toplam 12 Forum var bu serverde tuhafima giden. tüm Forumlarin Backuplari alinmis ama bu siteninkini 17.05.2008 den beri almamis orada birakmis. Anliyamadiyimda bu bu forumun sahibi bir üyenin sildikleri geri gelsin diye bir gün geri almaya calistim Site komple uctu. Ve yukaridaki yazilari gösterince aramaya basladim. FTP de hata yok YEDEK dosyasini arastirdiyimda backup lar eksik cikti. |
|
| ||||
| ||||
|
cPanel Eksik Yedek Almaz, Ama ilginc ![]() Dosyalarda Eksik ise, Aylik ve Haftalik Olarak Ayarladi iseniz Backup Sistemini Aylik Yedek en son care galiba, oda yok ise kalanlara gecmis olsun diyorum gidenlerede distclear diliyorum
__________________ Professional IRC DNS Stuff |
|
| |||
| |||
|
hepsinde enson 17.05.2008 Tarihi. Baska yok Diger siteler sayet normal Backup almis .Simdi baska carem olmadiyindan Ascount u komple sildim ve yeniden actim. YEDEK dosyasinin icindeki eski ascountlarida sildim. WHM den Backup ayarlarindan yeniden okeyledim. bekliyorum ne olacak bakalim |
|
| ||||
| ||||
|
Cpanelin Backup alma konusunda birsey diyemeyecegim ama sunucunuzun isletim sisteminin bulundugu bölümdemi yedeklerinizi sakliyorsunuz. 2. Bölüm olarak bölmüs oldugunuz harddisk alaninda problem olabilir ( disk kapasitesi, o anlik bad sector vs. yüzünden yazamamasi vs. ) neticede cron'a eklenen diger isleri yapmis fakat o sitede yapmamis ise ya sitede yada o anlik o sitenizin yedeklerini alirken bir sorun olmus olabilir.
__________________ RizeHostinG Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri ![]() "Yardim Almak icin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz" desemde, israrla ekleyip destek almak isteyenlere forum harici yardim/destek ücret ile verilmektedir. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |