| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Rize HostinG® tarafindan hizmet alan tüm müsterilerimizin en iyi kalitede hizli ve güvenilir bir sekilde hizmet bünyesinde islemlerini gerceklestirmelerini saglamaktir. Bizim icin önemli olan müsterilerimizin bizimle calisirken iclerinin huzurlu olmasidir. Her müsterimiz bizim icin degerli ve ayni statüdedir. Tam anlamda amacimiz; Müsterilerimizin emegine saygi duyarak yapilan isleri asla 3. sahislarla paylasmamak ve kesintisiz hizmet ve teknik destek vermektir. Teknik destegimiz günün 24 saati en üst düzeyde saglanmaktir. Rize Hosting® Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri Web Adresi : www.rizehosting.com.tr - www.rizehosting.com Vergi Dairesi : Kackar/Rize Vergi Numarasi : 227 575 39336 Ticaret Odasi : Rize Ticaret Odasi Ticaret Odasi Sicil Numarasi : 7003 Telekominikasyon Kurumu Yer Saglayici Faaliyet Belgesi Numarasi : YS-1044 ( Gecerlilik Kontrolü icin Tiklayiniz ) Telefax (Rize) : 0 464 214 62 23 - Hafta ici Hergün 08:00 - 20:00 Telefax (istanbul) : 0 212 487 16 17 Hafta ici Hergün : 09:00 - 17:00 Hertürlü Soru ve Satis Öncesi / Sonrasi Destek : https://www.rizehosting.com/yardim/ Teknik Destek ve iletisim Bürosu : Basak sehir 4.Etap 1.Kisim B37 Esenler/Istanbul irtibat ve Hizmet Bürosu : Cumhuriyet Cad. Tophane Mah. Ak-is Hani Rize/Merkez Hizmet Alanlari : Web Tasarim, Web Hosting, Bayi Hosting, Radyo Hosting, IRC Hosting, Domain(Alan Adi), Kiralik Sunucu/VPS, Co-Location, AWBS Hosting ve Domain Otomasyon Satisi, AWBS Tema Tasarim..
__________________ RizeHostinG Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri ![]() "Yardim Almak icin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz" desemde, israrla ekleyip destek almak isteyenlere forum harici yardim/destek ücret ile verilmektedir. |
|
| ||||
| ||||
|
su yetki belgesi alanlarin listesine baktimda Hosting firmasi acmak yerine Sivas'da bir datacenter acmak daha matikli geldi. Ama nerde para.. Acaba kac paradir. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Bu zamana kadar sizin yazdiginiz mesaji 10 larca defa görmüs ve tüm yorumlari okumusturum.. Datacenter acmak her yigidin harci degildir bu isler sadece parayla olmaz bu konuda yeterince bilgin olucak.. Datacenter in size maliyeti en az 50-60 k YTL buda harbi datacenter olmaz zaten adi Datacenter olur |
|
| ||||
| ||||
|
Sorumluluk tasiyan bir firma oldugunuzdan eminim süphem bile yok degerlisinizdir öyle olmasida gerekiyor ![]() isminide bagislayana kadar Egebilisim diye hitap edeyim 100 milyarin olacak Sivasa kuracaksin Türkiye'nin ortasi lokasyon felan süper olur Sence islermi calisirmi Saglam bir datacenter ? + Hangi mesajlar yahu |
|
| ||||
| ||||
|
Datacenter icin en az maliyetiniz kisaca söyledir. Elektrik tesisatiniz ve elektrik aksamalarinda önlem almak icin haryacaginiz miktar yaklasik 10 bin ytl. Kabinleriniz + Sunuculariniz + Network Malzemeleriniz, Kurulumunuz vs.vs. Bunlar 40 bin ytl ye kadar cikabiliyorki iyi malzeme kullanacaksinizki müsteri sikayetleride buna göre az olsun. Ayrica aylik Elektrik Ödemeniz ve hat ödemeniz olacak. Anlyacaginiz su zamanda DC acmak yerine iyi bir dc ye yada iyi olacagini düsündügünüz ekibinizle beraber ortak olmaniz en mantiklisidir.
__________________ RizeHostinG Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri ![]() "Yardim Almak icin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz" desemde, israrla ekleyip destek almak isteyenlere forum harici yardim/destek ücret ile verilmektedir. |
|
| ||||
| ||||
|
Sivasa verimerkezi acamazsiniz. Kazakistan da asyanin ortasi ama ben dc acan görmedim ? Fiber ana hatlarina yakin olmaniz gerekiyor. Ayrica bir verimerkezini market acmak gibi düsünmeyin.Parayla degil is gücüyle acilabilecek bir olusum. Parayi basipta adam oturtamazsiniz. Bir de sivasa kimse gitmez.Vendor yani saglayicilarin size yakin olmasi gerekiyor. Maliyetleri düsürmek icin mümkün oldugunca merkezi yerlerde olmalisiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Karadeniz bölgesi gibi bir yerde böyle bir is yaptiginiz icin sizi tebrik ederim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Tesekkür ederim Arkadasim..
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |