| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Merhabalar, islemci : Intel Core 2 Duo Q9300 2.5 Ghz (veya Q9600) Disk : 20 (+) GB Ram : 512 MB Trafik : 250 Gb Aylik Kontrol Panel : Plesk (ücretsiz) ip : 2 Adet Sistem : Linux (Centos 5.2) Minimum olarak yukaridaki özelliklere sahip bir VPS ariyorum. Aylik bütcem 35 YTL civarinda, tekliflerinizi bekliyorum |
|
| |||
| |||
|
Bütceniz sanirim biraz düsük, bu fiyat alacaginiz vps de, iyi hesaplanmayin bir sunucu icerisine adeta yigilmis sekilde duran vps hesaplarinin bulundugu bir sanal sunucu olacaktir kanimca. Neden vps istiyorsunuz? Ne kadar siteniz var? su anda bir vps de misiniz? bence isteklerinizi hesaplayalim ondan sonra neye ihtiyaciniz oldugunu düsünelim. Ayrica, plesk i ücretsiz veren ya da verdigini idda eden cogu firma crackli plesk kullaniyordur. |
|
| ||||
| ||||
|
35 YTL degilde 30 USD ödersen ABD lokasyon düzgün bir vps alabilirsin. 35 ytl ye arama bence.
|
|
| |||
| |||
|
__________________ |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |