| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Cpanel Yeni sürümü 11.24.4
Merhaba Arkadaslar. Bende cpanel otomatik update acik oldugu icin sunucuya girdigimde cpanel in yeni versiyona güncelleme yaptigini gördüm (11.24.4) ve hemen söyle bir incelemeye aldim. ilk güncellemede bir takimhatalar vardi. sayfalar gelmiyordu bazen beyaz sayfa aciliyordu bazende sayfa görüntülenemiyor oluyordu. ancak su an cpanel bu sorunlarida düzeltmis durumda. cpanel in görüntüde yaptigi ufak tefek degisiklikler gercekten hos olmus soldaki menülere acilir kapanir hale gelmis. image olarak bazi degisiklikler uygulamislar. Ek özellik olaraka baya bir gelistirildigini söyleyebiliriz. bir cok seyi daha detayli yönetme imkani saglamislar. basic ayarlardan ve diger ayarlardan kontrol edebilirsiniz. loglarin detaylarina kadar girmisler. ve en önemlisi performans olarak gayet güzel iyilestirmeler olmus. en basta whm gercekten önceki versiyonlara göre daha hizli bir sekilde calisiyor. loadlarda da muazzam düsüs farki göze carpiyor. Cpanele tesekkür ediyoruz ve calismalarinin devamini bekliyoruz ![]() güncelleyin arkadaslar ancak bu ara cpanel yogun oldugu icin güncellemeleriniz 1-2 saat kadar sürebilir. Saygilarimla
__________________ http://www.marmaradizayn.net - YS-(1012) |
|
| ||||
| ||||
|
Müsterimin birine güncelleme yaptim, baya güzel olmus ![]()
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Benimde yapildi ve simdilik bir sorun görünmüyor |
|
| |||
| |||
|
megerse update yapiyormus. bende neden sapitiyor diyordum eheh. |
|
| ||||
| ||||
|
Evet hizi gercekten artti , ve görüntü olarakda baya güzellesti
|
|
| |||
| |||
|
Evet güzel bir version olmus gercekten Restat services bile kasmiyor.. Cpanel ' e tesekkür ediyoruz |
|
| |||
| |||
|
loadlar 1de iken suan 4-25 arasinda degisiyor anlamis degilim...
|
|
| ||||
| ||||
| SSH'tan ps -aux ve top komutlariyla kontrol edin, normalde artmasi degil düsmesi lazim
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
|
| |||
| |||
|
top ciktisi Quote:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |