| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Virtuozzo ile bölümlenmis vps WHM/Cpanel Kurulumu Hakkinda Yardim
merhaba arkadaslar vps var Virtuozzo bölümlenmis.cpanel lisans aldim fakat aldigim yer kurulumu yapti yalniz myql ile ilgili hata aliyorum.aldigim yer sadece lisans destegi sagliyoruz kurulumu rica uzerine yaptik dediler.mysql hatasi aliyorum deidm.yapcamiz bise yok dediler.bende vps formatlattim tekrardan.whm/cpanel kurmak istiyorum. yalniz Virtuozzo ile bolumlenmis vps de cpanel direk kurulum olmuyor dediler kurulumdan once gerekli ayarlar varmis bunu bilmiyorum ve arastirdim bisede bulamadim kurulum oncesi ayarlar icin.kurulumdan once yapilacak ayarlari anlata bilecek arkadas varsa simdiden tesekkur ederim arkadasa.
|
|
| ||||
| ||||
|
merhaba kardes bendede bir vps var virtuozzo .... ben kendim kurdum whm/cpaneli ve suan 15 günlük deneme lisansi aldim suan hicbir sorun yok ilk defa kurdum .. daha önce plesk vardi pleskden bas edemedim.. format attim centos kurdum ondansonra http://forum.whmdestek.com/cpanel-ma...l-kurulum.html burdan whm/cpaneli kurudm |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
rica ederim... tabiki ustalarimiz varken bana bu konuda laf düsmez.. Kurulumdan önce ne bilesenleri eklenecekki.. bilmiyorum yanlis biseyde söylemek isdemiyorum ama ben öyle bisey yapmadim. centos kuruldu sonra cpanel kurdum ondansonra gerekli güvenlik eklentilerini ve gerekli bilesenleri falan kurdum. simdide Allahima Sükürler olsun sorunsuz calisiyor.simdide awbs kurdum hersey normal tabi genede yanlis bisey söylemek isdemiyorum. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |