| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba abd lokasyon bir VDS kiraladim windows 2003 server üzerine plesk 8.2 kurdum sunucu internetten dosya indirirken saniyede 3-4 mb hiz ile canavar gibi indiriyor ben VDS den dosya indirmeye kalktigimda yada sitelere girdigimde saniyede 15-20 kb arasi hiz ile gönderiyor sayfalarin tamamen acilmasi 1 dk yi geciyor. Bunun nedeni ne olabilir. VDS 512 ram 40 hdd
|
|
| ||||
| ||||
|
Web sitelerinde grafikler oldugu icin sizin ekraniniza gec gelir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Sitenizdeki toplist kodlari dahi hizi etkiler sadece server ile baglastirmak yanlis olur.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |