| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Byethost.com VPS ve Business Class Hosting https://securesignup.net/portal/cart.php?gid=3 buradaki VPS icin, herhangi bir kurulum ve ya bir lisans gereklimidir? her domain icin cpanel hesabi olusturulabilir mi? https://securesignup.net/portal/cart.php?gid=4 burada, "Limit of 50 users per server " diyor. 50 tane farkli cpanel hesabi mi, yoksa Ftp hesabimi. |
|
| |||
| |||
| VPS icin panel olarak HyperVM verilmis durumda. "Limit of 50 users per server" da da bir tür reseller gibi yapilmis. 100 tane domain ekleyebiliryorsun ama 50 tane kullanici olusturabiliyorsun. cPanel'de ftp kullanici adi sifren = sistemdeki kullanici adin ve sifren demektir. Yani cPanel'e giris yaparken kullanici adin ve sifren ne ise ftp kullanici adin ve sifren de ayni olur. |
|
| |||
| |||
|
yani hocam, ben 50 tane domain icin, 50 tane cpanel olusturabilirmiyim.
|
|
| |||
| |||
|
Evet yavuzx. Zaten size 100 tane addon domain ekleme limiti belirlenmis. 50 tane domain'e 50 tane cPanel olusturabilirsiniz.
|
|
| |||
| |||
| https://securesignup.net/portal/cart.php?gid=4 adresindeki Business Class Hosting paketini satin aldim. özellikleri : Business Hosting Standard
Limit of 50 users per server SSH shell access ......................... demesine ramen, SSH shell hesabi icin root sifresi verilmedi. ekledigim domainler icin cpanel hesabi nasil olusturacagim. sadece ftp hesabi olusuyor. |
|
| |||
| |||
| Quote:
dostum malesef yukaridaki yanlis ilgin bana, 20 $ a patladi ![]() arkadaslar, yukarida yazdigi gibi 50 tane sadece ftp hesabi veriliyor. ve en önemlisi SSH shell hesabi yok. denedim tecrübe ettim ama 20 dolara mal oldu, y,nede saol dostum. |
|
| |||
| |||
|
byet firmasi zaten cok iyi bir firma degil. paypal'la ödeme yaptiginizda sizi abone olarak aliyorlar ve her ay kredi kartinizdan belirli bir meblag temiz bir sekilde cekiliyor. bu konuya da dikkat edin. ama yukardaki yazdigim bilgiler dogrudur. byet hosting bir yanlislik yapmis olabilir.
|
|
| |||
| |||
|
peki hocam bu, byethostun sattigi vps den anliyormusn, hypervm webmin lxadmin. kullanamadim bir türlü. teknik destek icin ücret vercegiz |
|
| |||
| |||
|
onlar sunucu kontrol panelleridir. tipki plesk ve cpanel gibi. plesk ve cpanel en bilinen ve en yayin oldugundan hypervm, webmin, lxadmin vb. gibi paneller cok bilinmediginden ve nedendir bilmiyorum ama sanirim görsel arayüzleri cok iyi olmadigindan tercih edilmiyorlar ve cok fazla satilmiyorlar. teknik destek ücreti ödemenize gerek yok gibi gözüküyor su anda. bir probleminiz varsa foruma yazi gerekli cevaplari alabilirsiniz zaten ![]() bu arada byethost'tan para iadesi almaya calisin. kampanyanin kosullarini bilmiyorum ancak eger böyle bir durum var ise para iadesi isteyin. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |