| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| WebMin CPanel, HyperVM Cpanel Kurulumu.(vps)
slm arkadaslar, byethost dan VPS aldim, WebMin CPanel, HyperVM Cpanel ve SSH access kullanici adi ve sifrelerimi verdiler. SSH ile root olacak verilen ip adresine baglanip radyomu kurdum forumda anlatildigi gibi. fakat WebMin CPanel, HyperVM Cpanel ayarlarini yapamadim yani hic kullanamadim. hatta domaiin bile ekleyemiyorum. http://207.182.156.13:8000/ bana bir tane ip verilmis buraya radyoyu kurdum. portu 8000 . ben bu ip üzerine bir radyo daha kurmak icin ne yapmaliyim. portlarini farkli verecegim ama. bu poprtlari nereye yazacagiz. her radyo icin "sc_serv" dosyalarnimi yukleyecegiz nasil olacak. ama önceligim panellerin ayarlanmasi arkadaslar, ya domain bile ekleyemedim |
|
| ||||
| ||||
|
sc.serv.conf icine yazacaksin radyo portunu degistirererek farkli radyolar kurabiliyorsun.
|
|
| |||
| |||
|
yukaridaki kurlum icin ÜCRET verecegim
|
|
| |||
| |||
|
Domain eklemeye calistiginizda aldiginiz hata nedir?
|
|
| |||
| |||
|
webmin ayarlarini yapamadik. tam olarak kullanamiyoruz. lxadmin e hic girmiyor yani. |
|
| |||
| |||
|
radyo kuracaksan en temizi whmsonic alicaksin benimde bu tür sikintilarim vardi aldim bi lisans süper radyo yayini var yani sorunsuz..
__________________ Gunes Dizayn Bilisim Hizmetleri | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |