| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Plesk kota Sorunu
Merhaba Suanda Plesk 8.6 centos-5-x86_64 Kullaniyorum büyük bir sorunum var.. plesk admin panelinden actigim müsteri hesaplari verdigim kotayi asiyorlar mesela bir müsterime 100 Mb Alan Vermisim Suan Adam 148 MB Kullaniyor.. Loglari felanda komple sildim yine ayni Trafikte Bi sorun varmi bilmiyorum suan normal görünüyor. Bu Sorunu Nasil Cözebilirim Yardim Ederseniz Sevinirim.. Simdiden Tesekkürler |
|
| |||
| |||
|
Site icerisindeki tmp klasörü mevcutsa ona bakin. e-Posta hesaplarini kontrol edin. Spam posta ile dolu olabilir. mySQL yada msSQL kullaniyorsa ilgili veritabanlarina bakin. cok fazla istatistik ve report kaydindan dolayi sisme olabilir. |
|
| ||||
| ||||
|
Aciklaman icin saol ama malesef yok. e-postalar normal bos denecek kadar az mySQL ayni tmp leride daha önce silmistim halen ayni Bu Bana Ders oldu.. Siz Siz olun Dandik Paneller ile ugrasmayin Plesk gibi.. Adamgibi is yapacaksan adamgibi Panelin olmasi gerek.. (Yanlis Anlamayin Kedime göre ) Hangi Paneliden Anliyorsaniz onu Kullanacan abim... Biktim yav... Plesk Ne AWBS sisteminde Nede Baska Bir Zimbirtida Performans gösteriyor. isde napacak Suan EL MAHKUM Yinede SORUNU Cözme Cabalarim devam ediyor. isi gücü biraktim Forum Forum Geziyorum |
|
| |||
| |||
|
Plesk 9.0 cikmis sanirim, yükseltme yapabiliyor musunuz?
|
|
| ||||
| ||||
|
evet plesk 9.0 cikti ama yükseltmek isdemiyordum. daha önce yükselttim. hem ples 8 * dil dosyalari plesk 9 * calismiyor. ozamanda cok sorun olur gelir.. ama egerki sorun cözülecekse plesk 9 * gecerim.. peki plesk 9* kullanan arkadaslar varmi acaba nasil menmunlarmi..? |
|
| |||
| |||
|
bende daha önce o tür sorunlarla karsilastim bos olmasina karsin 250mb gösterebiliyordu size tavsiyem yedekleri alip tekrar krabiliyorsaniz tekrar kurun db yide atarsiniz elle atin full backup ile degil o zaman saglanir. ama bu siralar pek o tür sorunla karsilasmamistim dedigim olayda 8.2 devrinde vardi |
|
| ||||
| ||||
|
yok kardes haleden sorunum devam ediyor awbs suspend etmiyor.. bilmyiorum valla ama kodta asildi diye email geliyor... yav bu nasil bir plesk off offf
__________________ Öyle bir cagda yasiyoruzki bir önyargiyi yok etmek atomu parcalamaktan daha zor |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |