| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| out of memory Hatasi neden kaynaklanir ? Fatal error: Out of memory (allocated 11272192) (tried to allocate 77824 bytes) in /home/msnadres/public_html/kiz/wp-admin/includes/post.php on line 109 Bu sekilde bir hata aliyorum .Sayfayi yeniledigimde baska bir satira gecerek hata yineliyor. |
|
| ||||
| ||||
|
php.ini icerisinden memory_limit degerini arttirarak sorunu cözebilirsiniz.
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
|
| |||
| |||
|
Yükseltmeyi yaptim sorun düzeldi tesekkür ederim . Fakat simdide siteye bir kisi girdiginde load kirmizi isik yakiyor. Bir gün öncesine kadar 0,20 civarinda olan CPU tavan yapiyor. Host sirketi haddinden fazla islem yapildigini söylüyor. Kullandigim scriptler wordpress yazilim kaynakli oldugunu düsünmüyorum cünkü bos sayfada bile yenileme yaptigimizda 0,85 CPU gösteriyor. Daha önce yani bir gün önce sitede 100 online oldugunda CPU 0.25 si gecmisligi yok. Sistemi bu denli yoran islemi nasil bulabilirim . |
|
| ||||
| ||||
|
memory_limit'i kactan kaca cikardiniz acaba ?
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
|
| |||
| |||
|
32mb den 128mb ta cikardim fakat bu olayin limitle ilgili oldugunu düsünmüyorum sitedeki tüm dizinler kapali hic kimse tarafindan girilmeyen bir siteyi aktif edip her hangi bir linke tikladigimda cpu 6-8 civarinda yine artis gösteriyor. bu sorunun sebebi mysql olabilir mi? eger degilse bu sorunun kaynagini nasil bulabilirim. re-install yapsam cözüm olur mu?
|
|
| |||
| |||
| CPU yüksek degerlerde iken top yazip ekran ciktisini verirmisiniz?
|
|
| |||
| |||
|
Re- install yaptirmaya karar verdim firma bunu yapacakken , Cpanel icin sorun cikmis . Cpanel Türkiye`yi banlamis Uzun bir yazisma sonrasi bu sorunu astiklarini ve ama nedenini söylemedikleri bir sebepten ötürü baska bir sunucuya tasiyacaklarini dile getirdiler ve tasidilar . Ayni sorun yinelerse yine burdayim .)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |