| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Hersey Normal Siteler Acilmiyor Whm - cPanel Aciliyor..Fakat Siteler Acilmiyor Malesef. Yaptiklarimiz : Reboot Servisleri yeniden baslatma Fakat ise yaramadi bunlar.cözüm Öneriniz Nedir Linux isletim Sistemi... Not : Server Load , Ram Kullanimi , HDD kullanimi gayet normal seyirde. Server Status deki degerler normal. |
|
| ||||
| ||||
| Dns ile Alakali Bir Problem Olsa Gerek. SSH Terminalinizi Actiktan sonra, host xxx.com ( sunucunuzdaki herhangi bir sitenin adresi ) Enter Layin,ipinizi Buluyor Mu ? Saygilar
__________________ www.hostingsiteniz.net : T.C Telekomünikasyon kurumu 1154 Nolu Yer Saglayici www.hostingsiteniz.com : Linux/WHM/cPanel Forumlari |
|
| |||
| |||
|
Evet ipim cikti.Sorun nerede ozaman
|
|
| ||||
| ||||
|
tmp dizinindeki Sessions larin fazlaligi da bu gibi problemlere neden olabiliyor zaman zaman..sessions lari silmeyi dener misiniz Kisa yoldan ; cd /tmp;rm -Rf * Saygilar
__________________ www.hostingsiteniz.net : T.C Telekomünikasyon kurumu 1154 Nolu Yer Saglayici www.hostingsiteniz.com : Linux/WHM/cPanel Forumlari |
|
| |||
| |||
|
tmp yi temizledikten sonra olmadi ancak daha sonra dns servisini yeniden baslatinca düzeldi..cok tesekkür ederim Hostingsiteniz
|
|
| ||||
| ||||
|
Rica Ederim.iyi calismalar
|
| |||
| |||
|
Bende de ayni sorun var. Arada sirada sunucudaki sitelerden birinde ya da bircogunda oluyor. Tmp dizini gzip kullandigim icin cabuk doluyor ancak tam dolu degil, yeterinde alan var. Ayrica gzip'i kapatip da denedim ayni sorun devam ediyor. host xxx.com'da IP adreslerini veriyor. Bir ara apache restart atinca düzeliyordu nedense (?), simdi BIND restart ile düzeliyor sanirim. Restart'tan bir süre sonra düzeliyor. Büyük ihtimal DNS ile ilgi bir sorun ancak tam olarak anlayamadim. Ara ara oluyor ve farkli kullanicilarda oluyor fakat proxy ile girilebiliyor.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Tüm hatalar tmp dizinin dolmasindan kaynaklanmiyor.Tmp dizininde bazen hatalar olusabiliyor. Ancak sizde olan sorun bununla alakali degil. bunun gibi sorunlar tüm sunucuyu etkiler. Belli müsterilerinizde arasira olan bir sey ve proksiden girince düzeliyorsa müsterilerinizin IP adresi sunucunuz tarafindan banlanmis demektir.Ozm bu gibi durumlarda müsterilerinize modeme reset atarak Ip degistirmelerini ve cookieslerini bosaltmalarini tavsiye edin sorun düzelecektir. sayet müsterileriniz statik Ip kullaniyorsa asagidak ssh kodu ile ban acabilirsiniz. Code: ip ban kaldirma iptables -X INPUT -s 85.159.54.48 -j DROP Saygilarla..
__________________ T.C Telekomünikasyon kurumu 1154 Nolu Yer Saglayici http://www.hostingsiteniz.net |
|
| |||
| |||
| Quote:
Merhaba, Yazdiginiz cevap icin tesekkür ederim. Firewall'i deaktif edip de denemistim ya da WHM'den banlanan IP'leri temizlemistim fakat sorun devam etmisti. Dediklerinizi tekrar detaylica kontrol edecegim eger tekrar olursa. Sagolun. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |