| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| CURL+SSL Kurulum
merhaba beyler, ilk olarak forumunuz cok guzel,basarilar dilerim. awbs sistemim icin, CURL+SSL kurulmasi gerek ama ne kadar ne denediysem de yapamadim. forumda da aradigim kadariyla bulamadim. :S konu hakkinda yardimci olarak arkadaslar varsa cok sevinirim. tskler. |
|
| ||||
| ||||
| ssh ye root olarak girin alttaki kodu uygulayin /scripts/easyapache karsiniza 1-8 arasi secenek gelcek 6 ve enter diyorsunuz ve Php modules e gelip enterlayin orada asagida curl ve curl+ssl var onlarin kurmak istediklerinizin uzerine gelip enterlayin sonra exit deyin birdaha exit deyin en son ayarlar degissinmi diyecek yes diyorsunuz ve sorun yoksa tek tek kuruluma basliyor kendisi bende yasamistim ayni sorunu ![]() tabi cpanel icin bu |
|
| ||||
| ||||
|
bu islemi WHM uzerinden de yapabilirsiniz. bunun icin su konuyu incelemeniz yeterlidir. http://forum.whmdestek.com/apache-ma...e-derleme.html
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
tskler.deniyorum.
|
|
| |||
| |||
|
tekrar merhaba, aynilarini isaretledim ve start dedim. Quote:
suan kuruluyor mu yoksa bir hata mi aldim.:S |
|
| ||||
| ||||
|
kurulum bitmis. bir ustde yazdigim diger yoluda deneyebilirsiniz
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
ben ayni yontemle gd kurdum olmadi kendi anlattigim yontemle oldu |
|
| ||||
| ||||
| arkadasim orda yazana göre curl kurulmus fakat bende aynen böyle kuruyordum kurulmamis görünüyordu senin sorunun tam olarak nedir admin paneline giremememi beyaz sayfa cikmasi yada awbs kurmadan önce bilesenleri kontrol ediyorsun curl kurdugun halde kurulmadimi gösteriyor ?
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
evet bilesen kontrol sayfasinda kurulmadi gosteriyor. mutlu arkadasim senin yolu da denedim su cikti. Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
yük ihtimal olucak :p
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |