| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Egedatacenter.net ile tanistinizmi? |
|
| |||
| |||
|
Merhaba, ilk önce mailinizi onaylarmisiniz ? |
|
| ||||
| ||||
|
Ege datacenter'in sitesi cok hos, ayrica spla li bir firma gelip. Kisaca gelip burda bir cümle konu acicak bir firma degil. Bu arkadas büyük ihtimalle oyun ariyor
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Sitesi gercektende profosyonelce hazirlanmis. Ancak Server elektrik fiyatlari ve lisans fiyatlari cok ucuk kalmis. Hesaplamalar yapildiginda rakamlarin gayet ucuk oldugu ortaya cikiyor. Ayni zamanda 10 mbit hatta verilen 200 GB lik trafik limitide cok az diye düsünüyorum. Fiyat politikalarini gözden gecirmeliler.
__________________ Ben sarabi senin dudaklarindan icip, öyle sevmisim... show interfaces descriptions |match Mr.PhidiaS |
|
| |||
| |||
| Quote:
aynen katiliyorum
__________________ TurkeyServers.Net - Best Server Solutions |
|
| ||||
| ||||
|
Fiyat konusunda yorum yapmak bize yakismaz, sonuc olarak her ürünün bir alicisi vardir.
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Mutlaka öyledir. Sadece sahsi düsüncemdir.
__________________ Ben sarabi senin dudaklarindan icip, öyle sevmisim... show interfaces descriptions |match Mr.PhidiaS |
|
| |||
| |||
| düzeltme
edit konu yanlis anlasilma sebebiye duzeltilmisdir
Last edited by null; 17.07.09 at 00:17. |
|
| |||
| |||
| Saygisizca etik olmayan yorumlar, Quote:
Sayin atawebhost.com yetkilisi, burada yazdiklarinizi önce üzülerek sonrada hayretle karsiliyoruz firmamizdan 12.06.2009 tarihinde cpanel lisansili dedicadet hizmeti aldiniz ve bu güne kadar vermis oldugunuz iletisimi dikkate aldigimizda memnuniyet siniriniz cok yüksekti taki dedicadet ödeme günü olan 12 temmuza kadar firmamiz ödeme gününe kadar yaklasan süre icinde size 7 gün önceden fatura ödemesi hatirlatmis siz ödeme günü geldigi tarihte (12 temmuz tarihinde)msnden hizmet danismanina sitelerinizin tasinma esnasinda hizmet kaybina ugradiginizi ödeme gününü üc gün daha ileriye cekmemizi rica ettiniz bizde sizin bizde biraktiginiz itibar cercevesinde sizin adiniza olan cpanel lisansini hizmete devam edeceginizi düsünerek 3 gün sonra cektik yani dün baktik ki 15.07 tarihi oldu ödeme yapmadiniz bu gün 16.07.2009 telefon ile firma sorumlulari tarafindan defalarca arandiniz cevap vermediniz aksam saat 18.00 geldiginde ben tasiniyorum dedininiz bizde sizin adiniza size güvenerek cpanel lisansinzi yeniledik dedik sizin tavriniz beni idare edin dediniz bizde idare ettik ve su dakikaya kadarda idare ediyoruz ama zaman yetmiyecegini anlayinca sizde panik basladi ücretsiz sistemi uzatma düsüncelerine gittiniz daha sonra pazarliga döktünüz hizmeti günlük haftalik hizmet alayim süreyi uzatin dediniz firmamiz keyfe keder yorum ve düsünceler ile anlik hizmet veren bir isletme degildir. Baktiniz olmadi ,sonra icinizden adelet duygusu geldi sizin adiniza firmamizin ödedigi panel lisansini ödediniz ancak size güvenerek bu güne kadar sunucunuzu ayakta tutmus firma olarak bu yazmis olduklariniz cok rahatsiz edici buluyoruz firmamiza yapmis oldugunuz bu hakeret ifadeleri firmamiz'dan sunucu hizmeti alipta host isi yapan firmanin bu davranis ve yazilari ne kadar etiktir konuyu okuyanlara birakiyoruz ama allaha havale ettginiz konu firmamizin size iyi niyetle bakisi ise elbette allah biliyor sizin firsatciliginizi diye düsünüyoruz . son olarak cikarlariniza ulasamadiginiz icin yapmis oldugunuz bu etik olmayan hakaret dolu ifade ve yorumlari atawebhost.com firmasi olarak eger biz firmayiz diyorsaniz bu sözlerden sakinmanizi devami halinde rahatsiz olacagimizi hassasiyetle bildiririz. FMA BiLisiM TEKNOLOJiLERi SAN.TiC.LTD.sTi |
|
| ||||
| ||||
|
Kisa süreligine de olsa tanisma firsatimiz oldu kendileri ile. Güzel bir ekibiniz var. Basarilar dileriz Saygilarimla Hamza AgIRAKcA
__________________ www.hostingsiteniz.net : T.C Telekomünikasyon kurumu 1154 Nolu Yer Saglayici www.hostingsiteniz.com : Linux/WHM/cPanel Forumlari |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |