| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Awbs Paypal Hesabi Aktif Etmek
Merhaba arkadaslar paypal hesabim var bunu awbs de nasil tanitacam biraz kafam karistir hesap adimi nerelere girmem lazim.Kredi kartiyla yapilan ödemeleri paypal olarak yaptirabilirmiyim.Sanirim paypalin öyle bir özelligi var kisinin paypal hesabi olmasida ödeme kredi kartiyla ödeme yapabiliyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim. |
|
| ||||
| ||||
|
Paypal mantigi kredi kartini paypal hesabina kaydederek ayri bir kullanici adi ve sifre olusturara konunla alisveris etmektir. Bir nevi karti direk kullanmamak icindir. AWBS entegreside Configration bölümünde Module Setup'a girin oradan payment methodsda Paypal var onu enable yapip kaydet. ardindan system options a girerek orada PAypal hesabinizin bilgilerini girebilrisiniz..
__________________ RizeHostinG Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri ![]() "Yardim Almak icin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz" desemde, israrla ekleyip destek almak isteyenlere forum harici yardim/destek ücret ile verilmektedir. |
|
| |||
| |||
|
Credit Card Processor Settings Credit card processor: Paypalpro CC Test mode: Account username: Account password: Paypal API url: Paypal Settings Note: Leave 'PayPal account' vacant to disable PayPal or disable in module config Paypal TEST MODE (requires sandbox account): PayPal account email address: PayPal cancel url: PayPal logo url: PayPal Currency: Aklima takilan yer burasi her ikisinidemi dolduracaz yoksa tek bir yermi.Bu dolduracam kismi örnekle anlatirmisiniz.Url Kisimlari filan varda |
|
| ||||
| ||||
|
Paypal Settings Note: Leave 'PayPal account' vacant to disable PayPal or disable in module config Paypal TEST MODE (requires sandbox account): True PayPal account email address: paypaldaki mail adresiniz PayPal cancel url: PayPal logo url: PayPal Currency: USD (ex: USD) Last edited by Onur; 22.02.09 at 11:39. Reason: IMG intermedya sitesine yönlenip sifre sorgulama ekrani cikardigi icin kaldirildi. |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar PayPal cancel url : adresini nerden alacam Bilgisi olan arkadaş yardım ederse sevinirim |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |