| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| merhaba
merhaba arkadaslar ben bir dedicated sunucu alicam sizden birkac bilgi almak istiyorum eger uygun görürseniz, P4D 2.8GHz 2GB RAM 160GB HD 100Mbps Port 3,000GB Traffic IRC/****Allowed DDoS or Premium FreeBSD or Linux bu makina nasil aylik 99 $ mesela ben bu dedicated aldim yaninda cpaneli de aldim cpaneli makinaya nasil kurucam vps kurdugumuz gibimi yoksa daha deisik biseymi mesela vps aliyoruz cpanel de aliyoruz vps cpaneli kuruyoruz bu cpanele root olarak girip tum siteleri reseller ve hosting hesaplarini yonetebiliyoruz yani demek istedigim dedicated calisma mantigida vps gibi mi ? bu makinayi vps bolmiyecegim hitli siteleri kaldirabilirmi biraz celiskideyim 100 $ az para degil beni aydinlatirsaniz sevinirim saygilar
|
|
| ||||
| ||||
|
cPanel kurulumu forumda mevcut, mantik ayni mantik dediginiz gibi ![]() Yalniz sunucu biraz pahali gibi geldi özelliklerine göre. Mahsuru yoksa nereden alacaginizi ögrenebilirmiyim ?
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
|
| |||
| |||
|
awknet.com dan almayi dusunuyordum ama stok bitmis softlayer de dusundum ama biraz pahali geldi bana
|
|
| ||||
| ||||
| IRC/****Allowed DDoS or Premium $100 azmis bile
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, O makina en az 4 yillik bir makinadir, o sebeple verdikleri fiyat az degildir. Zaten firma ilgili sunucunun fiziksel maliyetini coktan amorti etmistir o sebeple ilgili sunucu hurda yada atil durumdur onlar icin bu sebeple sadece hat kullanim maliyetine verseler bile sunucu kiralamak icin tekrar sunucu almayacaklari icin sunucu maliyetleri olmayacaktir. Saygilar.
__________________ Bir kisinin ki yardimcisi Allah ola, Var kiyas eyle ol ne sah ola!. |
|
| ||||
| ||||
|
Makina donanim olarak eski olabilir bunu vurgulamamistim ancak baglantinin özelliklerine bakacak olursak hakikaten $100 hicbir sey. Sadece hat kullanimi zaten burada para yapan. Neden? cünkü ddos korumali veya premium network sözü vermis adamlar. Gbit korumasi olan bir sunucunun normal fiyatlandirmasi $1400 oldugu düsünülünce... Umarim aciklayici olmustur
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |