| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| ioncube kurulumu hata lütfen yardim
merhaba zend 3.3.3 kurduk üstüne ioncube 5.2 kurduk ama php v yapinca hata aliyoruz ayni hata bu PHP Code: php inideki kodlarda bu PHP Code: |
|
| ||||
| ||||
|
nano -w /etc/selinux/conf alanindan SELINUX= satirinin karsisini disable olarak ayarlayip kaydedin ve reboot atin. su sekilde olacak : SELINUX=disabled
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
|
| |||
| |||
| Quote:
PHP Code: ayrica o komutta böyle oluyor bende PHP Code: suanda conf dosyasi böyle PHP Code: birde siteler acilmadi dedigini yapinca |
|
| ||||
| ||||
|
Selinux'u eski haline getirip reboot atin o zaman. Ioncube'yi hangi sekilde kurmustunuz ?
|
| |||
| |||
|
forumda anlatildiri sekilde yaptim ama genede olmadi size pm le girisleri atsam siz bir baksaniz olurmu ?
|
|
| ||||
| ||||
|
cPanel kullaniyorsaniz apache derleme ile yapabilirsiniz.Yapamazsaniz bilgileri yollayin yardimci olmaya calisayim.
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
|
merhaba hemen önyargili olmak isdemiyorum ama iderseniz ama sanirim bit sorunu yani 64 veya 32 bit bunlardan hangisini kullaniyorsaniz kurulum dosyasinida ona göre secmeniz gerek.. bende bu sekilde sorun ordadan kalkar bendede ayni sorun olmustu... hatta forumalrda ararsaniz ben dosyalari temin etmistim..
__________________ Öyle bir cagda yasiyoruzki bir önyargiyi yok etmek atomu parcalamaktan daha zor |
|
| ||||
| ||||
| http://forum.whmdestek.com/awbs-dest...be-php-lo.html ayni sunucu. Daha öncede ayni sorunlarla karsilastim derken meger ayni sunucu ile ugrasiyormusum ![]() Ahandax'in actigi konuda kurulumu tamamlamistim sanirim format atmislar. Sunucuda iki yerde ioncube kuruluymus ve sürümleri php.ini dosyasina 2 kez eklenmis ve 2 yoldada eksiklik varmis. Selinux'u permissive modda baslatip php.ini icerisinden ioncube ve zend'e ait kodlari kaldirip yeniden kurdum. Gecmis olsun.
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |