| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Hard Disk Tavsiyelerinizi Bekliyorum
Merhaba arkadaslar nedir benim bu hard disklerden cektigim bilmiyorum elimde 3 tane samsung hard disk var 120+160+320 sata hepside kafa vuruyor mecburen yeni bir hard disk alacagim ama bu kez samsung degilde (SEAGATE 500GB 7200 RPM 32MB SATA II SV35) (En pahali ürün bu) bu ürünü almayi düsünüyorum. Sizce en saglam hard disk hangisi hard disk deyince akliniza hangi marka geliyor hangisi hizli hangisi sessiz hangisi cok isinir hangisi serin calisir vs gibi tecrübelerinizi buradan paylasalim? Hepsinden önemlisi hangisi bir sene sonra tik tik tak tuk diye kafa vurmaz ![]() Tesekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
kesinlikle seagate öneririm kaliteli bir marka ikinci olarak alternatif düsünürsen samsung öneririm |
|
| ||||
| ||||
|
Bende kesinlikle samsung öneririm |
|
| ||||
| ||||
|
Western Digital Seagate
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
|
| ||||
| ||||
|
seagete sasmaycaksin ama senin harddisklerin neden kafa vuruyor fiziksel bir darbe almadiktan sonra bi harddiskin kafa vurmasi cok zor.ayrica samsung var diyorsun fiziksel darbe yok ise garantiye gönderebilirsin ve gönderdigin yere bagli olarakda icinden verilerini kurtarabilirler..
__________________ RizeHostinG Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri ![]() "Yardim Almak icin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz" desemde, israrla ekleyip destek almak isteyenlere forum harici yardim/destek ücret ile verilmektedir. |
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
|
Kullandigimiz Ve Kiralattigimiz sunucular icin su ana kadar Seagate kullandik. Gayet memnun oldugumuzu söyleyebilirim. Kisisel Bilgisayarlarimiz icin ise Samsung disinda bir tercihte bulunmadik. Kisisel bilgisayar oldugu icin fazla calistirilmadigindan dolayi Samsung hakkinda net bir yorum yapamayacagim ama Sunucusunda samsung hdd kullanip sorun yasayanlara az tanik olmadik. Western Digital tecrübemiz olmadi fakat tavsiye ediliyor Denemenizi öneririm bütceniz de müsaid ise Sevgiler Hamza AgIRAKcA
__________________ www.hostingsiteniz.net : T.C Telekomünikasyon kurumu 1154 Nolu Yer Saglayici www.hostingsiteniz.com : Linux/WHM/cPanel Forumlari Last edited by Hostingsiteniz; 18.07.09 at 20:07. |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Uzun yillarin ve yolarin tecrübesi olarak ( kamyoncu edebiyati gibi oldu )Western digitalden sasma. Saygilar.
__________________ Bir kisinin ki yardimcisi Allah ola, Var kiyas eyle ol ne sah ola!. |
|
| |||
| |||
|
Western digitalden sasma.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |