| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| SonsuzCMS Hazir Websitesi Sistemi (29$) "WEBSiTESi YAPMAK Hic BU KADAR KOLAY OLMAMIsTI" ![]() ![]() ![]() SonsuzCMS Nedir? SonsuzCMS yönetim paneline sahip site sahibinin tüm sayfalarini yönetim panelinden kolayca ekleyeyip düzenleyebildigi hazir websitesi sistemidir. SonsuzCMS icerisinde barindirdigi template sistemi sayesinde 100 lerce hazir template (site görünümü) icermektedir ayrica site sahibi kendi kodlama bilgisi ile her türlü kendi özel tasarimini sitesine basit template yapisi sayesinde kolayca uyarlayabilir. Kolay Yeni Sayfa Ekleme ÖzelligiSonsuzCMS yönetim panelinizden sitenize kolayca yeni sayfalar ekleyebilmeniz icin gelismis bir TEXT/HTML editöre sahiptir.Bu editör sayesinde isterseniz düzmetin olarak isterseniz HTML kullanarak ve sayfanizdaki resim vb. icerigi editör araciligi ile sayfaniza kolayca ekleyebilirsiniz. Hazir Templateler SonsuzCMS kullanabileceginiz 100 lerce hazir template (Site görünümü) ile birlikte gelmektedir.Dilerseniz hazir gelen templateleri kullanabilir, dilerseniz son derece basitlestirilmis template sistemi sayesinde her türlü tasariminizi kodlama bilginiz ile siteniz icin template e dönüstürebilirsiniz. Gelismis Wysiwyg Editör SonsuzCMS' in gelismis Wysiwyg editörü sayesinde istediginiz zaman sayfalarinizdaki resim yazi vb. her türlü icerigi düzenleyebilir, istediginiz zaman bu gelismis editör sayesinde sitenize sik görünümlü yeni sayfalar ekleyebilirsiniz. Online Resim Düzenleme Araci SonsuzCMS online resim düzenleme araci ile gelmektedir bu arac sayesinde sitenizdeki resimleri websiteniz üzerinden kolayca düzenleyebilir ve resimleriniz üzerinde her türlü degisikligi yapabilirsiniz. SonsuzCMS ile Birlikte Gelen Modüller SonsuzCMS ile birlikte gelen modüller sayesinde yönetim panelinizden sitenize haber foto galeri vb. eklemek son derece basittir. Asagida listelenen modüller sistem icerisinde kullanima hazir olarak gelmektedir. Ayrica her yeni versiyonda yeni modül ekleme calismalari devam etmektedir. * Haberler/Duyurular Modülü * Anket Modülü * iletisim Formu Modülü * Foto Galeri Modülü * Rezervasyon Formu Modülü * Include PHP Code Modülü * Haber Grubu Modülü * RSS Feed Reader Modülü * Form Olusturma Modülü * Etkinlik Takvimi Modülü * Blog Modülü Bir webtasarim firmasi yada webmaster iseniz scriptteki SonsuzCMS logosunu ve Copyright ini kendi firma/kisisel bilgileriniz/logonuz ile ÜCRETSiZ OLARAK DEgisTiRME HAKKINA SAHiPSiNiZ! SonsuzCMS Kampanyali satis fiyati: 29$ Detaylar, DEMO ve siparis icin tiklayiniz: http://www.sonsuzhost.com/sonsuzcms.php
__________________ SONSUZHOST: www.sonsuzhost.com - www.cs-cart.com.tr AWBS-CS-Cart-Live Agent Türkiye yetkili saticisi |
|
| |||
| |||
| AWBS icin Domain Paneli icinde asagidaki Özellikler yapila bilirse cok Güzel Olur Örnegin https://www.nic.tr/ Aldigimiz Domain Bayiligi ile Domain Müsterilerimiz Domain Panellerinde Asagidaki Özellikler olursa Herkes icin cok Faydali olacaktir Böyle Bir Sistem Hazirlanabilirse Domain panel Özelliklri daha gelistirilebilir Tabiki Ben aklimdan Gecenleri Belirttim Böyle Bir calisma yapip Satisa Sunulursa .. 1) Domain Sorgulama 2) Satin alma 3) Whois cekme a) whois bilgilernde Domain Satin Alindigi ilk tarih b) Domain Yenileme Traihi c) 75 Gün Sonra Satin Alinacak Tarih buralar Türkce olacak 4) Tüm domainleri Listele 5) Kalan Gün Sayisini görebilme Basangic bitis tarihi A) Domain baslangic Tarihi 27 eylül 2009 B) Domain bitis rarihi 27 EYLÜL 2010 gibi ( Rakkam Cinsinden Olmasin 27/03/2008 gibi ) 6) Whois bilgilerini anlik güncelleme 7) iP bilgilerini anlik güncelleme 8) Özel Name Server Tanimlama 9) Süre uzatma yapabilme 10) URL yönlendirme yapabilme (Domainimi Baska Bir Adrese Yönlendirmek istiyorum ) 11) Transfer kilidini ac / kapa 12) Domaini baska bir Üyeye transferet 13) Domaini Baska Firmaya Transfer et 14) Domain Transfer sifresi Olustur (Auth Code) 15) Domain Alt Müsteri Paneli 16) Alt müsteriye yönetim sifresi tanimlayabilme 17) Anlik durum kontrol görebilme 18) Yapim Asamasinda Sayfasi Ekle 19) whois bilgilerimi Farkli Göstermek istiyorum ( Gizlik ) |
|
| |||
| |||
|
cok tatli birsey olmus. Tebrikler.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ SONSUZHOST: www.sonsuzhost.com - www.cs-cart.com.tr AWBS-CS-Cart-Live Agent Türkiye yetkili saticisi |
|
| ||||
| ||||
|
Bu sistemi siz mi kodladiniz ?
Last edited by LoRd1N; 15.05.09 at 16:09. |
|
| ||||
| ||||
|
cok satis yapinca cok mu para kazanacaksiniz bu isi neden bu kadar ucuza yapiyorsunuz. Bilgisayar tamircileri windows kurmak icin 50 lira teknik servis ücreti kesiyor. Sizin ise 29 usd ye verdiginiz scripte bakin, hem kendinizi hemde tüm programci alemini assalamis olmuyormusunuz. Programci kolay mi yetisiyor bunca harcanan zamanin emegin degeri bu kadar ucuz mu olacak.
|
|
| ||||
| ||||
|
Mesajim icin özür dilerim...
Last edited by LoRd1N; 23.05.09 at 16:06. |
|
| ||||
| ||||
|
Sayin üyelerimiz, Sonsuzhost bu yazilimin bayiligini almistir ve satma haklarini elinde bulundurmaktadir. Lütfen bir suclama yapmadan önce sorgulamayi ve arastirmayi deneyelim. Anlayisiniz icin tesekkürler.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |