| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| php.ini sorunumu ?
Merhaba Arkadaslar... Suan Centos 5 Plesk 9 Kullaniyorum. Daha önce Cpanel kullaniyordum ve hersey gayet normaldi. Plesk`e gectikden Sonra bazi scripler calismiyor. mesela scripti kurdukdan sonra hangi linke tiklarsan tikla sayfa acilmiyor ama yukardaki adres cubugunda adres degisiyor. Acaba Bu Sorunuma nasil cözebilirim inanan cok madur durumdayim kendim cözemedim Simdiden tesekkür ederim.. ben php.ini den süpelendim ondan php.ini sorunu yazdim.. Örnek Site : http://yukledur.net/yukle/
__________________ Öyle bir cagda yasiyoruzki bir önyargiyi yok etmek atomu parcalamaktan daha zor |
|
| ||||
| ||||
|
Nalet olsun Bu Pleske...
__________________ Öyle bir cagda yasiyoruzki bir önyargiyi yok etmek atomu parcalamaktan daha zor |
|
| ||||
| ||||
|
Örnek site acilmadi
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
|
| ||||
| ||||
|
evet suan komple sildim tekrar plesk kuruyorum.. eger bundada sorun olursa kafayi yerim bu defa.. plesk kurayim acilir site
|
| ||||
| ||||
| Tamam Onur Suanda Acik ve halen devam ediyor sorun..
|
| |||
| |||
|
Tekrar cPanele Dön Ozaman Sorunlardan Kurtul cPanel gibi muhtesem baska bir sistem yok zaten Cpanel üzerine baska bir panel tanimam : ) cpanele birde Rvskin Kurdunuzmu Muhtesem oluyor
|
|
| ||||
| ||||
|
inanin bana okadar cok isdiyorumki cpanele gecmek ... ama isde olmuyor... isallah bu sene degilde önümüzdeki sene kesin gecerim.. sunuyu Yillik kiraladim.. onun suan menmun degilim.. baska bir sunucu kiralicam ozaman isallah Cpanele kavusurum..
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |