| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Cs-cart 2.0 Türkce
Cs-Cart 2.0 Tamamen Türkce olarak satistadir. Ayrica Türk bankalari icin taksitli ve 3D opsiyonel özellikli sanal pos modülleri de yakinda satisa sunulacaktir. ![]() Yeni sürümle birlikte genel bazi özellikler: KURULUM · Hicbir programlama bilgisi gerektirmez. · Kurulum direk internette online olarak yapilir. Sistem sizi yönlendirerek islemi bitirMENiZi SAgLAR · Program standart tüm ihtiyaclari karsilayacak sekilde tasarlanmistir · Esnek altyapi degistirme özelligi [Dil, Para birimi , Agirlik sembolü, Ülke ve sehir tanimlama,Ödeme yöntemleri, kart tipleri, kargo firmalari vs.] TASARIM-DÜZENLEME · Yayinda admin ve önyüz dili düzenleme modu · Yayinda tasarim modu [ her sayfa tipi icin özellestirme] · Sag-sol-orta modüllerinde kolay yer degistirme ve yönetme · Müsteri ve Yönetim icin ayri temalar secme [6 adet kullanisli hazir tema] · Üstmenü, hizli menü, altmenü yönetimi · Görsel öge yönetimi [image, flash] · Kategori, ürünler icin sonsuz sayida kücük ve büyük resim tanimlama · Otomatik kücük resim olusturma, format ve boyut secme · coklu dil destegi [ Kurulumda secilen dillerle genel altyapi cevirilmis olarak gelir] · coklu parabirimi secenegi · Katalog olusturma [ SEO icin html sayfalar] · Tüm sayfalarda sepet bulundurma · icerik yönetim sistemi-[ Özel sayfalar, linkler, resimler ve formlar ekleme] ÜRÜN DETAYLARI · Genel veya özel olarak özellik( renk, boyut vs.) ekleme · % veya sabit fiyat ile indirim, promosyon, kopun veya hediye ceki olusturma · Stok takibi [ Stok durumuna göre ürünün sergilenme durumunu ayarlayabilme] · Orsiyonlara göre stok yakibi · Ürüne özel maksimum minimum siparis degerleri · Ürüne özel satisa baslama ve bitis tarihi belirleme · Ürüne özel taglar atama · Ürüne özel siparis yasi belirleme · Ürüne özel Meta Keywords · Ürün detaylarinda html kodlama · Ürüne özel vergi ekleme · Ücretsiz kargo secenegi · Ürüne özel kargo bedeli [ ister genel isterseniz her ürüne özel kargo bedeli belirleyebilirsiniz] · Karsilastirmali ürün secenegi · indirilebilir ürün secenegi · Limitsiz resim ekleme secenegi · Bir ürünü birden fazla kategoride yayinlama secenegi · Toptan satis fiyati belirleme opsiyonu · Yönetilebilir tedarikci ve marka sistemi · Ürün detaylarinda tavsiye, puan ve yorum secenekleri [Dilediklerinizi acabilme] · Ürün Konfigratörü [Bilgisayar toplama gibi konfigrasyon fiyatlandirma sistemi] ·Java ürün resimleri bölümü KARGO –VERGi · Gercek zamanli kargo takip [ Uluslararasi kargo firmalari icin] · Online kargo bedeli hesaplama [ Agirlik, fiyat veya adete göre bedeller belirleyebilme] · Limitsiz kargo firmasi tanimlama · Limitsiz kargo servis alani tanimlama [ Ülke ve sehir bazinda] · Müsterilere kargo secenegi sunma · Kargo bölgesi yönetimi · Kargo bölge guruplari yönetimi · coklu vergi tanimlayabilme [ Farkli ürünlere farkli vergiler tanimlama] · Ürüne özel vergi secimi · Ülkeye özel vergi secimi YÖNETiM · Web tabanli market yönetimi · Bölümler halinde kolay erisilebilir ve cok dilli yönetim paneli · Ajax teknolojisiyle cok hizli dosya ekleme ve tema yönetimi · Limitsiz sayida farkli yetkilerde yönetici atama · Yönetim alanindan veritabani yönetimi [ istenilen tablolari veya hepsini yedekleme veya geri yükleme] · Hizli ve kolay ürün yönetimi · Hizli ve kolay kategori yönetimi · coklu ürün yönetimi [ Secilen ürünlerin secilen özelliklerini toplu degistirebilme] · Site tanitim sayfalari olusturma [Html kullanilabilen editör destekli icerik yönetimi] · Ana sayfa yönetimi [Karsilama sayfasi düzenleme] · Profesyonel ön yüz yönetimi [Listmanya özelligi ile ürünlerin cesitli listeleme veya efect özellikleri ile sergilenmesi] · Reklam yönetimi [Kolonlar ve orta bölümde resim veya flash formatinda görsellerin kolayca yayinlanmasi] · istatistikler [Siparis ve ziyaretcilerin cok gelismis seceneklerle istatistiklerinin tutulmasi] · Görüntü yönetimi [Site, admin, ortaklik yüzleri icin farkli tema, dil ve icerik sayisi belirleyebilme] · Yükle-cikar [Ürünler, üyeler, diller ve siparisleri CSV formatinda tablo tablo secerek yedekleme ve geri yükleme] · Giris sinirlandirma [IP, domain, mail ve kredi karti bazinda tekil yasaklamalar getirebilme] · Canli yardim [Ücretsiz masaüstü programi ile sinirsiz operatörle canli yardim hizmeti sunma] · Barkod Sistemi [Site makbuz ciktilarinizi barkod sistemi ile okutabilirsiniz] · Canli yardim [Ücretsiz masaüstü programi ile sinirsiz operatörle canli yardim hizmeti sunma] · Filtreleme yönetimi · Ürün tipi yönetimi · Fiyat araligi yönetimi · Anket yönetimi · Ürün tipi yönetimi · Fiyat araligi yönetimi GÜVENLiK · Full HTTPS/SSL destegi · Üye bilgileri sifreleme sistemi · Yönetici bilgileri sifreleme destegi · Kredi karti bilgilerini barindirmama · Resimli dogrulama kodu destegi ARAMA MOTORLARI OPTiMiZASYONU · Ürün ve kategori sayfalarinda keywords tanimlama · Ürün ve kategori sayfalarinda meta aciklamalari tanimlama · icerik sayfalarinda keywords tanimlama · Sabit HTML ürün sayfalari olusturma · Site haritasi yönetimi · PHP kod optimizasyonu KATALOG YÖNETiMi · Limitsiz ürün ekleme · Limitsiz kategori ekleme · Toplu ürün ekleme ve cikarma · Toplu kategori ekleme ve cikarma · Kategori ve ürünlerde Meta tag tanimlama · Öncelikli ürün tanimlama · Tek hareketle ürün ve kategori yayin yönetimi · Her kategori ve ürün bazinda üyelik tabanli yönetim PAZARLAMA –ENVANTER · Tam ürün stok kontrolü · Opsiyonlar bazinda stok kontorlü · Liste fiyati – satis fiyati opsiyonu · Toptan pazarlama · Ürün envanter secenegi · MÜsTERi ALANI · cok detayli ve ayarlanabilir arama fonksiyonu [ Aranabilir genel özellik ekleme ] · sifre hatirlatma servisi · Alisveris gecmisi izleme · Müsteriye, kategoriye, ürüne özel indirim ve kupon özelligi · Hediye ceki özelligi · Puan toplama ve puanla alisveris özelligi · Ürün iade sistemi [Talepte bulunma ve talep durumu izleme] · Online siparis durumu izleme [ Site üzerinden ve mail yoluyla] · Siparis üzerinden online yazisma [Yönetim tarafindan ürüne göre aktif edilebilen yazisma alani] · Promosyon sistemi [Alisverise, adede ve diger bircok özellige göre promosyon hazirlama] · Sadece müsterilere özel tanitim sayfalari · Gelismis alisveris tercihleri · indirilen ürünler listesi · Kisisel tag listesi · Ürün karsilastirma · Hizli alisveris sistemi · MySQL tabanli veri depolama · Alisveris karti yedekleme · Her müsteriye sinirsiz profil tanimlama hakki · Üyelik bilgisi güncelleme paneli TÜRKiYE SATIs YETKiLiSi CS-CART 2.0 SÜRÜM DEMO KULLANICI ADI: demo2 siFRE: demo2 Last edited by yetkili; 28.05.09 at 00:59. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |