| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| "ERROR: Failed to find flength file" Video yükleme sorunu.
Arkadaslar bu sorunu cözemedim. Bilgisi olan var mi? Clip-share üzerinde deniyorum. cgi-bin icindeki .pl dosyasini düzenliyorum. php.ini'yi de düzenliyorum ama olmuyor... cok acil yardima ihtiyacim var. Tesekkürler... |
|
| |||
| |||
|
mod_security varsa body_limit degerini arttirin.
|
|
| |||
| |||
|
Peki bunun var olup olmadigina nereden bakariz ve nasil ayarlariz. SSH'den php.ini'ye mi bakiyoruz? Eger yoksa ne yapmaliyim? (Bu arada hemen bakiyorum) ![]() |
|
| |||
| |||
|
Malesef, bulamadim, nerede bu? Lütfen yardim edin arkadaslar, ne olur... |
|
| |||
| |||
|
mod_security kurallari arasinda enquest body limit'ti sanirim tam olarak. iyice bir arastirin, eger modsec kulllaniyorsaniz bu degerden dolayi takilabiliyor |
|
| |||
| |||
|
Hay Allah seni sevdigi kullar arasina katsin. |
|
| |||
| |||
|
cözüldü mü?
|
|
| |||
| |||
|
Yok, cözüldü sanmistim. Acikcasi o dediginiz ayarlara da ulasamadim. Enquest degil de request limit gibi bir seyler vardi. su an degil de bos bir zamanimda tekarar irdeleyecegim müsadenizle konuyu. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |