| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Arkadaslar Yeni Katildim ve Arandigini Gördüm Paylasmak istedim Evet Arkadaslar simdi Sizlere Unreal Eggdrop Ve services oto kurulumlarini suncagim Kendim de Kullanmaktayim. ßasliyalim Arkadaslar ilk Olarak Root Girisi Yapin Ardindan Assagidaki komutlari kullanarak oto kurulum dosyalarinizi Rootunuza Upload Edin ( cekin ) cd /usr/bin/ Unreal Oto Kurulum wget http://www.TurkeyNet.Net/depo/RootDosyalari/ukur Services Oto Kurulum wget http://www.TurkeyNet.Net/depo/RootDosyalari/skur Eggdrop Oto Kurulum wget http://www.TurkeyNet.Net/depo/RootDosyalari/ekur Dosyalarimizi Roota Upload Ettkik Devam Ediyoruz Ve alttaki komutlari uyguluyoruz chmod +x /usr/bin/ukur chmod +x /usr/bin/skur chmod +x /usr/bin/ekur Ve Artik Otokurulum Tamamen Kurulmus oldu Artik yapmaniz Gereken Unreal Kurulumunda : ekur Yazmak Services Kurulumunda : skur Yazmak Eggdrop Kurulumunda : ekur Yazmak AcIKLAMA : Unrealin : 3.2.3 Verisonunu kullanir. 16 ya yakin Modul kurar Unrealircd.Conf Dosyasini oto düzenler Tüm kurulumlarini kendisi yapmakktadir. Servicesin : anope-1.7.17 Versionunu Kullanir. Ve Conf Dosyasini Tamamen Oto Yapar. Eggdropun : eggdrop1.6.17Versionunu Kullanir. K9 Botunun Süper Özelliklerle Özellestirilmis Halini Bir Adet Oyun Botunu Ve Radyo Botunu Tamamen Oto kurar insallah isinize Yarar Kolay Gelsin Arkadaslar.. Last edited by Neo; 26.08.09 at 12:26. Reason: Linkler Yenilenmistir. |
|
| |||
| |||
|
Takildiginiz Bir konu olursa Sorun elimden geldigince Yardimci olmaya calisayim arkadaslar..
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
paylasim icin tesekkürler.
__________________ Professional IRC DNS Stuff |
|
| |||
| |||
|
Haklisin Dostum Bazi yerlerini ben ekledim ve Buldugumda Bunlar calismiyordu Ve Bircok hatasini düzenleyip Kurulur hale Getirdim o yüzden öyle yazdim ... |
|
| ||||
| ||||
|
öylemi peki senin dedigin gibi olsun.
|
| |||
| |||
|
kurulum gerceklesti irca nasil baglanacagiz
|
|
| ||||
| ||||
| kurulumu gerceklestirdiginiz host hesabinin IP'si ile mIRC Script araciligi ile baglanicaksiniz. Code: /server 88.239.44.52
|
| ||||
| ||||
|
Arkadasslar bir türlü eggdrop botlarindan rado botu calistirmayi basaramadim servera geliyor susuyor oper giriyor hic bisey yapmiyor her türlü denemedim bircok radyo botunu denedim normal atarsam calisiyor otokurdan yapinca calismiyor nabmaliyim sadece radyo botu otokurulum paylasabilicek varmi
__________________ Linux irc systems |
|
| ||||
| ||||
|
$ <-- bu degiskenden kaynaklaniyor benide bayagi yormustu bir ara
__________________ CahiL Bir kimsenin yaninda Kitap gibi sesiz OL..! |
|
| ||||
| ||||
|
peki deisken olarak nasil yapicam baska türlü $ip $sprot seklinde vermek yerine £ mu yapayim yani nsl düzelicek bide bazen sasiriyor sanki #### li yerleri okuyor mesela #### bot login oluyor ### gibi yerleri okuyor botlarin conflarindaki eger detekliyorsda oluyor genelde
__________________ Linux irc systems |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |