| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Siteye giren kisilerin ip adresini alma PHP Code: Aklima gelmis iken bunuda buraya ekliyim.Güvenliginiz icin (Web sitesi) kullanabilirsiniz eger hazir bir script kullanip zaten ayni isi yapmiyorsa siteniz. Alintidir Kaynak linuxsever.com |
|
| |||
| |||
|
bunu html sayfasına yapıştırdım çalışmadı ve 777 hangi sayfayı yapacaz index.html sayfasınımı file.txt yimi ? ben ikisinide yaptım denedim olmadı malesef |
|
| |||
| |||
|
Eğer apache web sunucuda yayın yapıyorsanız panelinizdeki apache access (erişim) loglarına da bakabilirsiniz. Zaten apache sizin için kayıt tutuyor. @KLAMP: Sana da muhalefet oluyormuşum gibi gelmesin lütfen, ek bilgi olsun diye yazdım. Paylaştıkların için teşekkürler ![]() @ferizli: Arkadaşın verdiği kodlar PHP kodu. Dolayısı ile html içinde çalışmazlar. Sunucun php destekliyorsa html olan uzantıyı php olarak değiştirir ve o şekilde denersen çalışır (sunucuda). 777 yapman gerekli denen dosya "file.txt". Gerçi 644 yapman daha iyi olur. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |