| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhabalar; Direct Admin'den Direct Admin'e site tasimayi nasil halledebilirim acaba ssh ile baglanip hangi komutlarla yedek cekecegimi bilmiyorum ya da baska bir yolu var mi yardimci olursaniz cok makbule gecer. Dosya boyutu yüksek oldugu icin indir yükle yapamiyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
DirectAdmin Yönetici Paneline girin "Yönetici Yedek/Transfer" menüsüne girdikten sonra Yedek olustur bölümünden Tüm kullanicilari secin ve yedeklemenizi yapin, sunucudaki site sayisina göre ve donanim özelliklerine göre süreniz kisalir/uzar. Yedek islemi bitince Directadmin Ticket bölümünde yedek alindigina dair mesaj alacaksiniz. Yedek dosyalari sunucunuzda home/admin/admin_backups klasörüne gidecektir. Yeni sunucunuzdada bunlari ayni yerine atarak yönetici bölümünde yedek aldiginiz yerin altinda geri yükle menüsünden tekrar geri yükleyebilirsiiniz...
__________________ RizeHostinG Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri ![]() "Yardim Almak icin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz" desemde, israrla ekleyip destek almak isteyenlere forum harici yardim/destek ücret ile verilmektedir. |
|
| |||
| |||
|
O kismi yapabiliyorum ama dosya boyutu 2gb+ sql'ler haric.. Ssh ile dosyalari eskiden yeni'ye geciremez miyiz ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Veritabanlari haric yedek almak icin user menüsünden yedek alirken veritabani isaretini kaldirip ardindan olusan backup i public_html icine alacaksiniz, ve yeni sunucuuzdan "wget" komutu ile cekecekesiniz.. Örn: wget www.domainadi.com/yedek.tar.gz
__________________ RizeHostinG Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri ![]() "Yardim Almak icin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz" desemde, israrla ekleyip destek almak isteyenlere forum harici yardim/destek ücret ile verilmektedir. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |