| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Outlook Mail Problemi (SMTP ve POP3 sunucu ayarlari)
Oulookta gelen giden sunucu ayarlarini mail.domain.com seklinde yaptigim zaman sürekli sifre soruyor ve baglanmiyor. Fakat bu kisimlari IP yaparsam normal sekilde mail alip gönderiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Not: Cpanel Kullaniyorum Tesekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Bunun nedeni dns kayitlarinizdan kaynaklaniyor. Dns kayitlariniz icerinsinde mail.domain.com seklinde kayit var mi? Bunu bi kontrol edin.
|
|
| |||
| |||
|
bu kontrolu whm de nasil yapicam hocam
|
|
| |||
| |||
|
mail.domain.com olarak kayir var cname seklide ama birtülü mail baglantisini sagliyamiyorum hocam nasil yapabildecegim bunu cpanelden maili olusturuyorum smtp yi 587 yapiyorum bende birde pop3 baglanti portu 465 gözükmekte sürekli sifre hatasi vermekte. |
|
| |||
| |||
|
manuel ayarlari su sekilde vermekte Mail Server Username: murat+deneme.com.tr Incoming Mail Server: mail.deneme.com.tr Incoming Mail Server: (SSL) vps.com Outgoing Mail Server: mail.hakelgumruk.com.tr (server requires authentication) port 587 Outgoing Mail Server: (SSL) vps.com (server requires authentication) port 465 Supported Incoming Mail Protocols: POP3, POP3S (SSL/TLS), IMAP, IMAPS (SSL/TLS) Supported Outgoing Mail Protocols: SMTP, SMTPS (SSL/TLS) bunlari yapiyorum ama bir türlü baglanti kuramiyorum. acil olarak yardim bekliyorum arkadaslar |
|
| |||
| |||
|
hocam kimse bilmiyormu bu sorunu veya mail ayarlarini whmde stardart birsekilde |
|
| |||
| |||
|
Merhaba, Outlook ayarlari surada anlatilmis. http://www.ttnet.com.tr/i/Assets/doc...ookExpress.htm Siz WHM 'den 587. port ayarlamasini yaptiniz mi? basat > calistir > cmd ye girerek; telnet sunucuipadresiniz 587 yazdiginizda yanit aliyormusunuz? eger alamiyorsaniz Service Manager kismindan ayarlamalari yapmamissiniz. |
|
| |||
| |||
|
ben service manager ayarlarinda 587 yaptim ancak ona yanit alamiyorum sunucuyu kiraladigim yer 576 portunu acmis onu ayarladim yanit aldim simdi cpanelden mail hesabi ekledigimde pop3 icin 465 diyor ona cvp vermiyor onu nerden degistirebilirim 110'a cvp veriyor telnetten |
|
| |||
| |||
| Whm De, SMTP ve POP portları duzgun, telnet ipadresi 587 yaptıgımda yanıt alabiliyorum. Webmail uzerinden mailler calısıyor. ancak outlook uzerinden hic bir hesaba baglanılamıyor. mail.domain.com olarakta, ip adresi kullanarakta ulasılamıyor. Bu Problemi Cozebilen varsa yardımcı olabilir mi? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |