| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Whm Sonic Yardım
Merhaba arkadaşlar, Whm sonic serverime kurdum fakat kafama takılan birkaç olay var konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Her açtıgım host hesabında radyo yayını olmasını istemiyorum. Bunu engeleye bilirmiyim ve nasıl yapabilrim ? Ben 3 günlük deneme sürümünü kurdum ve eski kurlmuş olan host hesaplarından birine girdigimde Whmsonic tıkladıgımda "Error: We are sorry; you don�t have access to WHMSonic radio center! Please contact your hosting provider and request access to this panel." böyle bir hata aldım. Amacım sadece belirli paketlerde çıkması. |
|
| |||
| |||
|
evet hesaplara girince çalışmıyor. Tekrardan setup işlemini gerçekleştirdigim zaman çalışıyor. Bunu otomatik olarak nasıl yapabiliriz ?
|
|
| |||
| |||
|
Merhabalar, Bildiğim kadarı ile böyle birşeyin olması malesef mümkün değil. Herkeste çıkıyor yani serverde yüklü olan eklentiler.Hatada belirtilende şudur ki zaten bildiğiniz gibi, "Error: We are sorry; you don�t have access to WHMSonic radio center! Please contact your hosting provider and requiest access to this panel." böyle bir hata aldım. "Hata: Üzgünüm, siz WHMSonic Radyo Panel'i Giriş izinlerine sahip değilsiniz. Lütfen hosting sağlayıcınız ile iletişim kurun ve panel izinlerini sağlayın." gibi bir hata. Radyosu olmayan her müşteride çıkan klasik hata türlerinden. Fakat söz ettiğiniz konunun bildiğim kadarı ile iptali söz konusu değil. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |